La Pobla, en acció davant el Manresa

La Pobla empata i acumula sis jornades sense guanyar

El filial del Nàstic no passa de l’empat davant el Manresa i acumula sis partits sense guanyar. És la segona ensopegada seguida com a local

Els grana acumulen sis jornades sense guanyar | José María García

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut passar de l’empat (1-1) davant el Manresa  en el matx corresponent a la jornada 27 del grup V de Tercera Divisió. El filial del Nàstic allarga el millorable moment de forma després d’acumular el sisè partit sobre la gespa sense guanyar, havent-se de remuntar al passat 19 de gener per trobar un encontre guanyar sobre el terreny de joc després d’imposar-se per 2 a 0 a l’Atlètic Horta. Cert és que posteriorment es van sumar tres punts més però va ser per l’exclusió del CF Reus Deportiu.

Riera salvador

Els pobletans començaven el matx buscant el triomf i tot s’ha complicat en el minut 23 quan el visitant Biel  anotava el 0 a 1. El guió dels grana es trencava i havien de buscar la remuntada per sumar novament una victòria. Els manresans han intentat ampliar les diferències, gaudint d’una ocasió en el minut 30 mitjançant Walter. No ha estat fins a la segona meitat quan arribaria l’empat. Sergio Montero aconseguia fer l’1 a 1 en el minut 55 però l’alegria duraria poc perquè el Manresa veuria com l’àrbitre del matx assenyalava un penal a favor dels visitants.

La bona intervenció d’Arnau Riera  impedia l’1 a 2 i permetia que, al final dels 90 minuts, se sumés un punt després que l’equip dirigit per Albert Company jugués durant quelcom més de 30 minuts amb un futbolista menys per l’expulsió d’Óscar Sanz. Amb aquest resultat, la Pobla cau fins a la novena plaça amb 42 punts, quedant a vuit de la quarta posició. La pròxima cita serà diumenge vinent a les 18.00 hores al camp de L’Hospitalet.