Doble cara pels filials i empats dels juvenils del Nàstic i del CF Reus

El CF Pobla suma l’única victòria del cap de setmana entre el futbol base més potent del Nàstic i del CF Reus

Els grana s'han endut els tres punts de Santa Coloma de Gramenet | FE Grama

El CF Pobla de Mafumet ha estat la nota positiva del cap de setmana després d’imposar-se per 1 a 2 al camp del FE Gramenet. La resta de representants del Camp de Tarragona s’han hagut de conformar amb dos empats dels juvenils al grup 3 de Divisió d’Honor i una derrota del CF Reus B Cambrils contra el Cerdanyola (0-1).

Doble moneda a Tercera

El triomf del CF Pobla al camp de la Fundació Esportiva Gramenet (1-2) ha suposat el punt final a la mala ratxa del filial del Nàstic en aquest 2019. Els grana, que en els últims quatre partits només havien pogut sumar un únic punt, han tornat a sumar-ne tres de cop lluny de casa, fet que no es produïa des de la segona jornada del calendari quan es va visitar el camp del Granollers. Cissé, en el minut 5, avançava els homes d’Alberto Gallego. Els barcelonins empatarien en el minut 13 amb un gol de León però Montero, quan faltaven cinc minuts per al 90, anotava el definitiu 1 a 2 que deixa la Pobla a la tretzena posició amb 29 punts.

Pel que fa al CF Reus B Cambrils, els roig-i-negres han perdut per 0 a 1 contra el Cerdanyola. Els visitants han anotat el gol de la victòria en el minut 53 gràcies a Alberto López. Els ganxets no han pogut reaccionar en el marcador i han consumat la segona derrota seguida com a locals i la quarta jornada sense guanyar, provocant una caiguda a la taula fins a l’onzena posició amb 35 punts, a vuit de la promoció d’ascens a Segona B.

El CF Reus B Cambrils ha patit la segona derrota seguida com a local | CF Reus

Doble empat juvenil

Al grup tercer de Divisió d’Honor Juvenil, el Nàstic i el CF Reus s’han conformat ambdós amb un punt. Els grana van empatar (1-1) al camp del Manacor  dissabte, equilibri que els permet situar-se ja amb 25 punts a la taula ocupant la vuitena plaça. Els roig-i-negres, per la seva banda, han esgarrapat un valuós punt del camp del Barça (0-0), qui amb l’empat aconsegueix posar-se líder en solitari de la lliga gràcies a l’ensopegada al Zaragoza. Amb aquest equilibri, els reusencs són onzens amb 22 punts.