Un jugador del Valls en el Municipal del Vilar

El Valls segueix guanyant i el Catllar perd en la recta final

El Valls de Pallarès suma la setena victòria en vuit partits i en consolida a la zona alta mentre que el Catllar torna a perdre a casa amb dos gols en els últims minuts

La UE Valls segueix guanyant | Joan Alfons López

Jornada de contrastos a Primera Catalana. El futbol amateur més professional del Camp de Tarragona ha tornat a la competició després de l’aturada nadalenca amb una victòria i una derrota. L’alegria la protagonitza una Unió Esportiva Valls que s’ha imposat per 3 a 1 al Can Vidalet. La mala notícia la deixa un CE El Catllar que ha perdut com a local davant el Vilanova per 2 a 4 un encontre que empatava en la recta final del duel però que els barcelonins han sabut decantar al seu favor.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

El Valls segueix en ratxa

El Valls entrenat per Joan Antoni Pallarès segueix vivint un dolç moment de forma gràcies a una nova victòria. En aquesta ocasió s’han imposat (3-1) a un Can Vidalet que ocupa la zona baixa de la taula i que no ha estat rival per al gran moment de rendiment dels de l’Alt Camp. Arnau Cucurull avançava el Valls en el minut 34 i Joel Marigot encarrilava el triomf en el minut 49 amb el 2 a 0. Els visitants han buscat retallar diferències i ho han aconseguit en el minut 67 gràcies a Samuel Homedes.

Els barcelonins han seguit insistint buscant l’igualada per extreure un punt al Municipal del Vilar i els locals han aprofitat els espais en defensa per sentenciar amb el 3 a 1 d’Arnau Miró en el minut 88. D’aquesta manera, el Valls ha sumat la setena victòria en vuit jornades, acumulant 22 dels darrers 24 punts disputats. Ara, amb 26, els vallencs són cinquens a la lliga i consoliden les posicions elevades, quedant ara a set del Santboià, segon a la taula. El pròxim partit serà dissabte vinent a les 18.00 hores al camp del Vista Alegre.

Dos jugadors del Catllar durant un partit
El CE El Catllar es complicada cada cop més les seves opcions de permanència | Àngel Ullate

El Catllar fa un pas enrere

El CE El Catllar ha tornat a perdre, sumant la segona derrota seguida i l’onzena en tretze jornades, després de veure’s superat per 2 a 4 pel Vilanova. Els grocs, que buscaven una alegria en el primer matx del 2020, han vist com es podien avançar en el minut 24 amb un gol de Jordi Prades. La bona notícia ha durat ben poc perquè el visitant Contreras empataria en el següent minut i remuntaria fins a l’1 a 2 en el minut 38. Raúl González aconseguiria empatar en el minut 60 i quan ambdós equips buscaven la victòria en la recta final, els locals han estat castigats.

Una acció d’Oriol Codina i una altra d’Adrià Alonso acabaven per esmicolar les opcions de victòria local amb un 2 a 4 que deixa l’equip dirigit per Àlex Gonzále en la dissetena plaça amb onze punts, a set de la permanència directa que marca el Mollerussa (amb un partit menys). El pròxim encontre serà diumenge vinent al camp del Can Vidalet.