La UE Valls comença la temporada sumant un punt

El Valls remunta un 2 a 0 en contra per empatar a Viladecans

L’equip dirigit per Joan Antoni Pallarès perd per dos gols al descans però empata en quatre minuts de diferència en el segon temps i ha pogut guanyar

La UE Valls comença la temporada sumant un punt | Joan Alfons López

La Unió Esportiva Valls ha començat amb bon peu la temporada del retorn a Primera Catalana després d’empatar (2-2) al camp del Viladecans. Els de l’Alt Camp han hagut de remuntar després d’iniciar el matx amb un gol en contra en el minut 4. Una jugada desafortunada ha deixat el local Hernando amb una pilota dins de l’àrea i ha aconseguit batre Óscar Pan per fer l’1 a 0. Els blanc-i-vermells han acusat la clatellada inicial i no ha pogut desenvolupar el matx previst.

Tot i que han buscat empatar, els locals han ampliat diferències. Un llançament de cantonada a favor dels vallencs ha acabat amb un contraatac que ha culminat Osorio per fer el 2 a 0 en el minut 40. No ha estat fins al segon temps quan ha arribat la reacció tarragonina. Els de Pallarès han començat a dominar la pilota en terreny contrari i  Gómez feia el 2 a 1 en el minut 64 i Torné empatava només quatre minuts després. Amb quelcom més de vint minuts al davant, els de l’Alt Camp han buscat el gol del triomf però aquest no ha arribat.

Pallarès, satisfet

Com no podia ser d’una altra manera, el tècnic Joan Antoni Pallarès fa una valoració positiva del punt: «Faig una valoració positiva després de veure com estava el partit al descans, hem pogut gratar un punt d’un camp complicat on el partit se’ns ha posat d’esquena des de bon inici. Amb 2 a 0 teníem la sensació que ells no havien fet gaire cosa i ens havien marcat dos gols». El duel no ha seguit el guió previst i els vallencs s’han hagut d’adaptar: «Havíem previst una primera part de desgast i una segona part on intentéssim fer més el nostre joc. Hem estat capaços de tirar l’equip més amunt i jugar més a prop de la seva àrea, ens ha anat bé».

Joan Antoni Pallarès, satisfet amb el primer punt
Joan Antoni Pallarès, satisfet amb el primer punt | Joan Alfons López

Començar la temporada remuntant un 2 a 0 advers contra un dels equips que va lluitar per l’ascens la temporada passada, és quelcom que es tradueix en positiu: «Encetant una categoria nova hi havia una mica de nervis, d’ansietat i de ganes de començar. Això juga males passades. És un punt positiu en la primera jornada i un camp molt complicat contra un equip fet per estar dalt». Així i tot, el triomf no ha estat llunyà: «Hem acabat el partit desitjant que hagués durat més perquè veiem més a prop el 2 a 3 que la derrota». Diumenge vinent a les 16.30 hores, segona cita de la temporada amb un senyor derbi: UE Valls-CE El Catllar.