Oliva celebra el primer gol del partit, el seu primer en el seu compte particular

Gerard Oliva, grana fins al 2021

El davanter de Riudecanyes renova el contracte amb el Nàstic amb l'opció d'allargar-lo una temporada més

El Club Gimnàstic ha anunciat aquest diumenge la renovació  de l'atacant Gerard Oliva fins al juny de 2021. El de Riudecanyes, l'únic dels tres jugadors que finalitzava contracte que no havia aclarit el seu futur, continua així una temporada més al Nou Estadi amb l'opció d'allargar el contracte un curs més, convertit ja en un dels fixes als onzes de Toni Seligrat.

Arribat el mes de juny, el Nàstic s'ha posat a la feina per a començar a perfilar la plantilla de la temporada 2020-2021  al grup 3 de la Segona Divisió B. Durant els primers dies de juny va anunciar que Bernabé i Javi Márquez, dos jugadors cridats a liderar l'equip que han rendit per sota de l'expectativa, optaven per abandonar l'entitat. La setmana passada va arribar el primer fitxatge de la nova campanya, el central del Lleida Marc Trilles, i uns dies després, es va confirmar la notícia més important. Toni Seligratsignava la seva renovació contractual fins al 2021. 

 

Compromís, referència en atac i bons registres

Bona notícia, aquesta última, per al davanter tarragoní, que, superats els problemes físics que arrossegava al genoll des de la seva estada al KS Cracòvia de la lliga polonesa, va demostrar un compromís  i una eficàcia  del gust de Seligrat. Tot i debutar en la tercera jornada de lliga, els quinze minuts finals d'un partit per oblidar contra l'Andorra, Oliva va haver d'esperar  tres mesos i catorze jornades per a entrar al terreny de joc.

Tan bon punt es va integrar al ritme de la competició, va jugar 915 minuts repartits en tretze partits, en què més enllà de les tres dianes que va marcar —dues contra l'Ebro en un partit brillant— va esdevenir una referència  en atac. Tot això gràcies a la lluita que manté amb els centrals, els espais que ofereix als seus companys d'esquena a l'àrea i uns registres  que indiquen que va ser clau en l'últim tram de la temporada.

La renovació de l'atacant de 30 anys era una realitat  des de fa unes setmanes a falta que signés el nou contracte a les oficines de l'Estadi. Les converses s'havien engegat abans de la interrupció de la competició per l'emergència sanitària provocada pel Covid-19, i després de saber el desenllaç de l'actual temporada, el contacte es va tornar a intensificar amb una oferta superior que va convèncer Oliva. El Nàstic té davanter, com a mínim, fins al 2021.