Gerard Piqué, el central del FC Barcelona

Piqué es pronuncia sobre la compra de la plaça del CF Reus: «Vam decidir fer el pas i comprar-la»

El president del FC Andorra va comprar la plaça de l'entitat reusenca després del descens administratiu i ser oferta a tots els clubs de Tercera Divisió

El món del futbol ha viscut unes hores intenses des de l'esclat de la Super Lliga Europea, on es veien involucrats 12 dels 'grans' clubs. El FC Barcelona és un dels clubs que es va apuntar a aquesta lliga i, a hores d'ara, un dels que no s'ha baixat del vaixell després de pronunciar-se molts d'ells i dir que no volien participar, finalment, en aquesta lliga europea. 

Enmig de tota la polèmica, a Twitter s'ha apuntat un dels que li agrada estar al peu del canyó quan s'ha de sortir a donar explicacions o dir la seva: Gerard Piqué. El central del Barça aprofitava aquest dimarts, 21 d'abril, per fer una piulada amb el missatge: «Football belongs to the fans. Today more than ever». Aquest missatge arribava després de dos dies on cuejava el tema de la Super Lliga i molts li recriminaven alçar la veu més tard que prompte sobre el tema i titllant-lo de 'ventatgista'. Fins i tot, tenistes professionals li van retreure la seva actitud amb el futbol, quan va remodelar la Copa Davis apartant-la dels diversos països i centralitzant-la en una única seu. 

Les explicacions de Piqué  i, segurament la piulada, venien per introduir l'entrevista que li va fer Jorge Valdano al seu programa 'Universo Valdano' que es publicava aquesta passada nit de dimecres i era enregistrada dies abans de l'anunci dels clubs que han decidit abandonar la Super Lliga.

«La RFEF va oferir la plaça a tots els equips de Tercera»

La polèmica de la Super Lliga, però, ha desembocat amb un tema que Gerard Piqué no s'havia pronunciat mai públicament: el CF Reus. El FC Andorra, presidit pel central del Barça, va ser el gran beneficiat quan el club va «fer fallida» i es va decretar el seu descens administratiu. 

La resposta de Piqué va ser a un atac del periodista Nacho Peña, quan li deia que «va comprar la plaça del Reus per posar-hi el 'seu' Andorra». El futbolista explicava que «la RFEF va oferir la plaça  a tots els equips de 3a divisió  i vam decidir fer el pas i comprar-la», donant a entendre que l'equip del Principat partia amb les mateixes possibilitats que la resta. Després d'això, Piqué va aprofitar per deixar-li anar que «és el mateix que va fer el teu estimat Reial Madrid amb la plaça del CD Tacón» a la Primera Divisió femenina del futbol espanyol.