Gordillo: «S'ha de veure un Nàstic al 100% per poder guanyar»

José Antonio Gordillo exigeix als seus jugadors la millor versió per rebre diumenge el Deportivo si es vol sumar la segona victòria de la temporada

Ni al 70 ni al 90. Gordillo vol el 100% dels seus jugadors si els grana volen tenir opcions reals d'emportar-se els tres punts contra el Deportivo diumenge a partir de les 20.30 hores. Els tarragonins reben un dels conjunts més poderosos del torneig al Nou Estadi i Gordillo és exigent: «S'ha de veure un Nàstic al 100% en totes les seves fases, en defensa, en atac i que tots els jugadors donin el màxim del seu rendiment per guanyar un dels dos o tres equips més importants de la categoria».

Imposar-se o adaptar-se?

Des de Corunya sospiten que el Nàstic afrontarà el matx deixant la possessió de la pilota al Deportivo i buscant el contraatac i els espais dels gallecs. Qüestionat sobre si el seu equip pot portar el pes del matx i imposar-se al Depor, Gordillo no ho aclareix i deixa la porta oberta a què els grana s'adaptin al rival per ser més efectius en el marcador: «Intentarem fer el nostre partit, portem tota la setmana preparant bé l'encontre i buscarem fer allò que hem entrenat durant la setmana».

Tot i que els grana puguin adaptar-se una mica al rival, sembla que aquest factor no dependrà d'un canvi de sistema: «Pot haver-hi alguna variant o que alguna línia toquem alguna cosa però entenc que poc, és un equip potent com l'Sporting, Las Palmas o l'Osasuna i buscarem trobar els seus punts febles, si és que els tenen».

Declaracions de José Antonio Gordillo abans del Nàstic-Deportiivo

La clàusula de la por, segons Gordillo

Gordillo també s'ha pronunciat sobre la baixa de Raül Albentosa, vetat pel Deportivo en una de les clàusules de la cessió al Nàstic. El tècnic de Morón de la Frontera és clar però sap que toca lluitar contra aquest factor: «No m'agrada però entenc que el jugador pertany al Deportivo, LaLiga ho permet i no podem fer res, és quelcom que no puc controlar. Demà decidirem qui el substitueix». Tampoc ha dubtat Gordillo en elogiar el Deportivo de forma contundent: «És un equip molt poderós que a casa dona el màxim i treu tots els partits de manera folgada i amb bons arguments, fora potser sí que té algun problema. A Alcorcón no va quallar el seu millor partit, nosaltres haurem d'estar molt bé si volem guanyar-los».

Els grana s'han exercitat aquest matí a les instal·lacions de la Budallera en la que ha estat la penúltima sessió d'entrenaments abans de rebre el Deportivo diumenge a les 20.30 hores, matx on, excepte sorpresa, seran baixa per lesió Javi Jiménez, Ramiro Guerra, Josua Mejías i Pol Valentín, a més del vetat per contracte Raül Albentosa. Tot i que Gordillo no ho ha volgut descartar categòricament, el davanter Manu del Moral no s'ha entrenat amb normalitat durant la setmana  i sembla extremadament complicada la seva plena participació en el duel.