Quarta plaça per al Grup Xou Gran del Reus Deportiu en el Mundial

El conjunt entrenat per Laura Rodríguez finalitza en la quarta posició i s'ha quedat a les portes de la medalla. L'objectiu de les roig-i-negres, més que assolit

El Grup Xou Gran del Reus Deportiu ha acabat en la quarta posició del Mundial de Patinatge Artístic  que s'ha celebrat fins avui a la localitat francesa de Moulleron-Le Captif, aconseguint així complir amb el repte marcat abans de l'inici de la competició d'acabar en la quarta o cinquena plaça. L'equip roig-i-negre, amb l'execució de l'obra 'Once upon a time' creada per Xavi López, ha quallat una bona actuació que ha provocat una nota mitjana de 8,7 en la valoració del mèrit tècnic i una mitjana de 9 en la d'impressió artística.

L'equip ganxet, el primer a sortir a la pista, ha hagut d'esperar fins a la darrera actuació per saber si aconseguia medalla o no. El CEPA Girona, darrer club que ha saltat a competir, ha quallat la segona millor actuació de la tarda i ha deixat sense metall al conjunt reusenc en el darrer sospir.

El Reus ha acabat en la quarta plaça
El Reus ha acabat en la quarta plaça | World-Skate.tv

Repte assolit

Laura Rodríguez, entrenadora de l'equip, reconeixia abans de la competició que l'objectiu del seu equip era quedar en el top-5. La quarta posició final deixa un dolç gust de boca en un Reus Deportiu que no competia en un Mundial des del 2015. A més, aquesta temporada van aconseguir el bitllet pel torneig mundialista quedant les terceres d'Espanya, posició que es repetiria avui si no fos per la medalla de bronze que s'ha endut el Royal Eagles italià amb l'actuació 'Un Oceano di Ricordi'. La medalla de plata ha estat pel Girona amb l'actuació 'Here I Am' mentre que l'or ha viatjat cap a Olot amb 'Without Options'.

Amb aquesta actuació al Mundial, el Reus Deportiu és a prop de tancar la temporada i dir adéu definitiu a un 'Once upon a time' que ha acompanyat el Grup Xou Gran aquest 2018. El darrer cop on es podrà veure en directe serà el pròxim 3 de novembre al Pavelló de Girona-Fontajau en la segona edició del Catalunya Star de patinatge artístic.

Laura Rodríguez i Xavi López es fonen en una abraçada després de l'actuació de les seves patinadores
Laura Rodríguez i Xavi López es fonen en una abraçada després de l'actuació de les seves patinadores | World-Skate.tv