Un equip d'hoquei celebrant un gol

El Calafell cau a la pista de l’Alcobendas i suma la segona derrota consecutiva

Els del Baix Penedès cauen per 4 a 2 a la pista de l’Alcobendas i pateixen la segona derrota seguida. Han empatat a cinc minuts del final però els locals han reaccionat a temps

El Club Patí Calafell ha patit la segona derrota consecutiva després de perdre  per 4 a 2 a la pista de l’Alcobendas. Els verds, que venien de ser superats pel Liceo, no han pogut contra un recent ascendir que ha iniciat la campanya amb relatiu bon peu. El Calafell havia aconseguit remuntar el 2 a 0 inicial quan faltaven cinc minuts per al final però els madrilenys han reaccionat a temps.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Primera part per oblidar

El Calafell veia com el partit es complicava ben d’hora. No havien passat sis minuts d’encontre quan el local Artacho  culminava un atac per fer un 1 a 0 que ampliaria López  en el 18. Els homes dirigits per Ferran López  perdien per 2 a 0 en el descans i calia reaccionar en els segons 25 minuts.

I la teoria s’ha portat a la pràctica. Ferrer  retallava distàncies en el minut 34 amb una rematada al segon pal mentre que Gabarró  empatava en el 45 per fer el 2-2. El matx es reiniciava però els locals reaccionarien ràpidament per tornar a avançar-se i sentenciar el matx.

César Candanedo  feia el 3 a 2 poc després de l’empat i el local Wally, en la darrera acció del matx, feia el definitiu 4 a 2 sobre la botzina. Amb aquesta derrota, el Calafell es queda amb quatre punts a la novena posició de la taula. La pròxima cita verda serà dimarts  a les 20.30 hores rebent el Noia al Joan Ortoll.