Torné, a terra després de caure en la lluita amb un rival

Un dolent inici de segon temps condemna el Calafell

Els verds cauen per 0 a 5 davant un efectiu Caldes que ha vist com el Calafell ha fregat el gol en diferents ocasions però ha acabat enviant la bola al ferro

El Calafell ha patit la primera derrota de la campanya | Àngel Ullate

El Club Patí Calafell ha patit la primera derrota de la temporada (0-5) després de veure’s superat per un efectiu i més encertat Club Hoquei Caldes que s’ha alliberat del gol local en dues ocasions on la bola calafellenca s’ha estavellat en el ferro mentre que la visitant ha entrat com a ganivet calent en mantega, sobretot en l’inici del segon temps.

Els primers 25 han estat força igualats. Tant és així que ambdós conjunts han marxat al vestidor amb el resultat inicial (0-0). Una de les ocasions més clares de la primera meitat ha arribat mitjançant l’estic d’Ángel Rodríguez, qui enviava la bola al ferro abans del descans per posar el perill a l’àrea rival. Els homes dirigits per Pere Varias no eren capaços d’inaugurar el marcador fins que el Caldes ha fet un pas endavant i ha vist porteria en el segon temps.

Quatre gols en cinc minuts, massa llosa

Concretament en el segon minuts després de la represa i gràcies a Álvaro Giménez. Una internada des de la banda dreta acabava amb un xut potent des de la frontal per superar Castro. En la següent acció, Pellizzari veia targeta blava i la falta directa posterior seria executada a la perfecció per Xavi Rovira. Era el 0 a 2 en el minut 28. El matx es complicava però quedaria com a extremadament difícil en el minut 32. En el 30 marcava Giménez de nou i després era Rovira qui feia el 0 a 4 davant un Calafell que quedava sense alè després de les quatre clatellades rebudes en cinc minuts.

Els de Varias han intentat reaccionar. Amb un pal d’Ángel Rodríguez i dos d’Eloi Mitjans en el record, el Calafell no ha recuperat la pólvora i les opcions d’extreure quelcom positiu del matx s’han difuminat. Per rematar la festa de l’efectivitat visitant, Álvaro Giménez ha fet el 0 a 5 en el minut 47 per fer més sang de l’excessiva derrota en el retorn al Joan Ortoll.

La pròxima cita del Calafell serà el primer derbi del Camp de Tarragona de la temporada oficial. Dissabte vinent a les 21.00 hores visitaran el Palau d’Esports del Reus Deportiu per intentar repetir l’èxit de la jornada inaugural a la pista del Vic.