El Calafell celebrant un triomf

El Calafell guanya a Girona i suma la tercera victòria seguida

Els verds sumen el tercer triomf consecutiu després d’imposar-se a la pista del Girona. Els del Baix Penedès ja acumulen tretze punts a la taula

El Club Patí Calafell s’ha imposat a la pista del Girona (2-4)  sumant així la tercera victòria consecutiva. Els del Baix Penedès s’han endut els tres punts de territori gironí després d’un encontre on els verds han dominat fins al minut 46. Després de l’empat local, els de Ferran López  han aconseguit tornar a decantar la balança.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Patiment miratge

Tot i que l’encontre s’ha presentat al minut 46 amb empat (2-2), la sensació general dels 50 minuts ha estat ben diferent. El Calafell ha aconseguit avançar-se en el minut 4 gràcie sa una diana de Gabarró  culminant una jugada per la banda dreta. Sergi Miras, en el minut 19, ampliava distàncies abans del descans amb un xut des de la banda esquerra que sorprenia Llaverola.

El 0 a 2 ha manat a l’electrònic fins al darrer terç d’enfrontament. Els de Ferran López no han patit fins que els gironins han aconseguit empatar. En el minut 38, Sánchez  retallava diferències amb una falta executada directament i l’exverd Gerard Pujol  empatava amb un rebot en el minut 46.

#ParlemOKLiga | Garatge Plana Girona CH - Parlem Calafell (8ª Jornada)

Miras decideix

Faltaven menys de quatre minuts per al final i l’empat tenia un molt mal sabor de boca. Afortunadament, la sensació ha durat poc gràcies a un Miras  que feia el 2 a 3 en el 47 culminant un contraatac per l’esquerra. Arnau Xaus, a pocs segons del xiulet final, feia el definitiu 2 a 4 que enviava els tres punts cap a Calafell.

Qui marxarà adolorit a casa és un Humberto que ha rebut un impacte de bola a la cara després d’un xut del seu company Escala. Amb aquest marcador, els verds acumulen ja 13 punts  a la taula. L’aturada a la lliga deixarà els calafellencs sense hoquei estatal fins al 27 de novembre  a les 20.00 hores  visitant el Palafrugell.