Ferran López donant instruccions als seus jugadors a Les Comes

El Calafell perd per la mínima a la pista de l'Igualada

El conjunt calafellenc cau per 4 a 3 en un partit on mai ha anat per davant al marcador i on el local Jordi Méndez, amb un pòquer de gols, amarga el debut de Ferran López

No ha pogut ser. El Club Patí Calafell no ha pogut debutar amb triomf o puntuant després de perdre per 4 a 3 a la pista de l'Igualada  en un matx on ha hagut de lluitar durant quasi els 50 minuts a contracorrent. Els del Baix Penedès, que no han anat durant cap moment per davant en el marcador, sempre han hagut de contrarestar els gols locals i després del quart gol de Jordi Méndez, la capacitat de reacció en forma d'empat s'ha esgotat tot i que han lluitat fins al darrer segon per poder esgarrapar, com a mínim, un punt en el debut.

Intercanvi de cops

El Calafell veia com ben aviat es posava el partit coll amunt. El local Pla centrava des de la banda dreta per posar-li en safata de plata una bola a  Jordi Mendez que anotaria el primer gol de la tarda. Era la primera diana del protagonista del matx, un gol que tardaria a ser equilibrat. No ha estat fins al minut 18 quan un xut llunyà de Sergi Romeu s'ha colat al fons de la xarxa igualadina. Tot i que els locals han protestat l'acció, l'àrbitre ha donat validesa a la diana. L'alegria ha durat poc, ja que en el següent minut ha arribat el 2 a 1, novament de Méndez. Una centrada de Bars des de la dreta l'ha volgut rematar Pla però la bola ha arribat a Méndez qui, arribant des del darrere, ha tornat a veure porteria.

La reacció verda no tardaria tant a arribar en aquesta ocasió. Una blava al local Palau acabava amb una falta directa que Arnau Xaus convertiria en el 2 a 2. S'ha hagut d'esperar a la segona meitat per tornar a veure com el marcador es movia. Malauradament, repetint el patró dels primers 25 minuts. L'Igualada colpejava primera amb el tercer gol de Jordi Méndez. Baliu, darrere de la porteria, ha realitzat una passada quasi sense mirar a un Méndez que ha marxat del seu marcatge dins de l'àrea. La jugada de murri no ha pogut sortir millor, anotant el 3 a 2 en el minut 31.

Ferran López donant instruccions als seus jugadors a Les Comes | OK Liga TV

No hi ha hagut una quarta reacció

El Calafell no s'ha ensorrat. Els de Ferran López no volien començar la temporada patint una victòria i Sergi Torné s'ha inventat l'empat. Una pressió en pista contrària ha acabat amb un refús que ha deixat el calafellenc sol davant el local Elagi Deitg. El reusenc no ha perdonat i ha empatat (3-3) en el minut 38, fent esclatar els ànims dels aficionats del Baix Penedès desplaçats al Pavelló de Les Comes. Malauradament, Jordi Méndez encara tenia ganes de protagonisme. En el minut 42 ha tornat a veure porteria, per quarta ocasió, després d'una internada de Vives que ha acabat amb el golejador local enviant la bola al fons de la porteria de Martí Serra.

Després d'empatar tres marcadors adversos, el Calafell ha buscat un esforç més per fer el 4 a 4. En aquesta ocasió no ha pogut ser i els tres punts s'han quedat al Pavelló de Les Comes tot i que els verds ho han intentat fins al darrer instant. La pròxima cita dels calafellencs a l'OK Lliga serà dissabte vinent a les 21.30 hores rebent la visita del Club Patí Vic.