El Calafell celebrant un triomf

El Calafell remunta contra el Palafrugell i ja és a la fase final de la Lliga Catalana

Els de Ferran López guanyen el Palafrugell al Joan Ortoll i sumen el segon triomf de la competició per garantir-se estar a la fase final

El Club Patí Calafell ha guanyat el Palafrugell  per 6 a 2 i s’ha garantit l’accés a la Final a Vuit de la Lliga Catalana. Els homes dirigits per Ferran López  han hagut de remuntar un marcador advers al Pavelló Joan Ortoll per endur-se el triomf. La victòria permetrà el conjunt del Baix Penedès jugar els quarts de final del torneig estival.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Reacció abans del descans

El primer en donar un cop sobre la taula ha estat al Palafrugell. Borja Ramon, en el minut 9, aconseguia avançar el seu equip en el marcador. Canet  repetiria la fortuna del seu company en el minut 19 per fer un 0 a 2 que posava coll amunt el matx pel Calafell.

Abans del descans seria el torn dels locals, primer mitjançant Humberto Mendes  (minut 23) i Sergi Miras  (minut 24). Amb el 2 a 2 en el marcador, els de Ferran López reiniciaven el matx en el segon temps. Miras tornava marcar en el minut 33 (3-2) i entre el minut 43 i 44 arribarien dues dianes locals més per fer el 5 a 2 mitjançant Xaus  i Cabarró.

El contundent triomf el remataria Sergi Miras en el minut 49 per segellar el triomf i la classificació per a la pròxima fase. Dimecres vinent  es jugarà contra el guanyador del Manlleu-Lleida que es jugarà dissabte a les 20.30 hores.