Els jugadors del Calafell celebrant un gol

El Calafell guanya a Manlleu i suma el segon triomf de la lliga

Els verds s’imposen amb comoditat a la pista del Manlleu i s’eleven a la taula amb set punts al caseller

El Club Patí Calafell ha sumat la segona victòria de la temporada després d’imposar-se  per 1 a 4 a la pista del Manlleu. El matx, de la sisena jornada de lliga, ha permès a l’equip de Ferran López  tornar a guanyar després de tres derrotes seguides. Uns punts que fan sortir de la zona baixa a l’equip per acumular ja set punts al caseller.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Matx encarrilat en el primer quart d’hora

Els del Baix Penedès no han patit en excés per endur-se els tres punts cap al Pavelló Joan Ortoll. Jan Escala  avançava l’equip en el minut 6 després d’un potent xut des de la banda esquerra. Sergi Miras, aprofitant un penal, ampliava diferències en el minut 13 davant un Manlleu que volia i no podia.

Els verds han estat seriosos en defensa i han concedit poques ocasions, mantenint el zero a la porteria de Xano Edo. Això ha permès que en el segon temps arribés un 0 a 3 que deixava l’encontre ben encaminat. Martí Gabarró, aprofitant la desena falta local, transformava la directa.

El marcador es tancaria amb una nova directa de Gabarró en el minut 44 i el gol de l'honor del Manlleu, obra de Navarro en el minut 49. Amb aquest triomf, el Calafell acumula ja set punts a la taula i s’allunya provisionalment a tres per sobre del descens. El pròxim repte calafellenc serà dimecres a les 21.00 hores  rebent la visita del Lleida Llista  al Joan Ortoll.