Els jugadors del Calafell, tristos per la derrota

El Calafell perd contra el Voltregà el cinquè partit de la temporada

Els del Baix Penedès cauen a la pista del Voltregà i consumen la cinquena derrota de la temporada. Els de Pere Varias perden després d’anar 3 a 0 en 22 minuts

#OKLigaM | CP Voltregà Stern-Motor - CP Calafell Tot l'Any (9ª Jornada)

El Club Patí Calafell ha perdut aquest migdia per 4 a 2 a la pista del Club Patí Voltregà en un matx on arribava al minut 22 caient per 3 a 0, un resultat massa contundent que no ha pogut remuntar en els segons 25 minuts. Els homes dirigits per Pere Varias han patit així la cinquena derrota en vuit partits, tot i que segueixen instal·lats en la zona mitjana de la classificació.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

El primer temps, una llossa

Els verds han perdut, en part, pels primers 25 minuts del matx. El conjunt calafellenc no ha començat el matx amb bon peu i han vist com en el minut 8 el local Marc Palazón aprofitava una centrada des de la banda dreta per superar Xano Edo en el segon pal. Els baixpenedesencs han buscat la reacció però el sistema defensiu local i la manca d’encert visitant han impedit moviments en el marcador fins a la recta final del primer temps.

Gerard Teixidó aconseguia el 2 a 0 en el minut 21 després de transformar un penal i Eric Vargas, poc després, feia un dur 3 a 0 que es mantindria fins a la recta final del primer temps. Eloi Mitjans, aprofitant una falta directa, retallava distàncies abans d’entrar al vestidor. No seria fins a la recta final de tot el matx quan els de Pere Varias marcarien el 3 a 2 per a donar emoció en la recta final del matx.

Eloi Mitjans, novament de falta directa, anotava i feia el 3 a 2. L’alegria ha durat poc perquè Teixidó, en el minut 46, anotava el definitiu 4 a 2 que provocava la derrota calafellenca. Dissabte  vinent a les 18.00 hores, nova cita a la lliga rebent el Palafrugell  al Joan Ortoll.