Reus es queda sense duel europeu: suspeses les competicions continentals d'hoquei pel coronavirus

El World Skate Europe-Roller Hockey decideix aturar totes les competicions de clubs i seleccions a Europa davant l’avanç del coronavirus. El Reus-Lodi del 14 de març, suspès

El coronavirus  segueix avançant i les competicions esportives que apleguen molts aficionats comencen a patir les seves conseqüències. Partits ajornats, encontres que es disputen a porta tanca i ara és el Comitè Europeu d’Hoquei Patins qui fa un pas més després de decidir suspendre totes les competicions de clubs i seleccions que s’estaven disputant actualment al continent europeu.

El Reus Deportiu-Lodi, suspès

Aix√≤ afecta a la Female League Cup, la WS Europe Cup (antiga Copa de la CERS) i l‚ÄôEuroleague  (Lliga Europea), a m√©s de la Copa Llatina. Per tant, aquesta mesura afecta directament el Reus Deportiu Mir√≥ que el pr√≤xim dissabte 14 de mar√ß havia de rebre el Lodi, precisament un equip d‚Äôuna de les ciutats de les regions m√©s afectades pel coronavirus a It√†lia.

El WSE-RH, sigles en angl√®s del World Skate Europe-Roller Hockey, ha informat mitjan√ßant un comunicat que consideren que la continu√Įtat de les competicions europees ¬ę√©s impracticable¬Ľ i que s‚Äôha decidit ajornar-ho tot despr√©s que el president de la CERS  hagi aprovat la proposta de suspensi√≥. El comit√® tamb√© informa que supervisar√† l‚Äôevoluci√≥ de la situaci√≥ i no descarta que, depenen de l‚Äôevoluci√≥ de la situaci√≥, ¬ęconsideri reprendre de forma total o parcial les diferents competicions¬Ľ.