Un jugador del Barça celebrant un gol del matx

El Reus Deportiu no pot amb el Barça i cau a la Copa

Els reusencs perden les opcions d’accedir a la final en el primer temps i posen punt final a la temporada 2020-2021

El Reus Deportiu ha perdut contra el Barça  per  3 a 6 en les semifinals de la Copa del Rei  i posa punt final a la temporada 2020-2021. Els homes dirigits per Jordi Garcia no han pogut donar la sorpresa i cauen a les portes de la final del torneig monàrquic.

[predef]tgn-reus-telegram-694[/predef]

D’aquesta manera es tanca una campanya on s’ha quedat quart a la lliga, derrotats a la prèvia de la Final Four de la Lliga Europea i a les semifinals de Copa.

Un primer temps blaugrana

L’encontre s’ha decidit en els primers 25 minuts. Tot i que el Reus s’ha avançat en el primer minut amb una diana de Marc Julià  de falta directa, el Barça ha capgirat el marcador amb molta velocitat. Primer era Bargalló  qui empatava de la mateixa manera en el minut 4.

Pablo Álvarez  també aprofitava una falta directa per capgirar el marcador en el minut 10 i Llorca ampliava distàncies en el minut 14 amb el 1 a 3. Alabart  feia més gran la ferida en el minut 17 amb l’1 a 4 que semblava encarrilar el matx. La més àmplia rotació blaugrana i l’esforç físic dels ganxets es començava a notar.

Rodríguez, amb una internada per la banda dreta, feia el 2 a 4 en el minut 17 però abans del descans arribarien els dos cops de gràcia del Barça. Joao Rodrigues  feia el 2 a 5 gràcies a una assistència d’un Bargalló que faria el 2 a 6 sobre la botzina del descans.

Tot i que el Reus ha intentat remuntar i tenir esperances d’estar en la gran final, només Joan Salvat ha estat capaç de maquillar el resultats en el minut 34. Finalment, derrota i adeu a la temporada 2020-2021 i el comiat d’homes com Àlex Rodríguez, Romà Bancells o Pablo Najera. Arriba el moment de començar a publicitar les cares noves de l’equip 2021-2022.

Reus Deportiu Miró

Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Rodríguez. A la banqueta: Montes, Castro, Rojas i Giménez

FC Barcelona

Fernández, Bargalló, Panadero, Nunes i Rodrigues. A la banqueta: Egurrola, Pascual, Álvarez, Alabart i Llorca

Sergi Mayor i Dani Villar

Matx corresponent a les semifinals de la Copa del Rei disputat al Palacio de los Deportes de Riazor