El Calafell celebrant un triomf

El Calafell s’estrena amb victòria a la WS Europe Cup

Els verds debuten amb triomf a la segona màxima competició europea imposant-se com a visitant a la pista del Voltregà

El Club Patí Calafell s’ha estrenat amb triomf a la WS Europe Cup, segona màxima competició europea d’hoquei patins. L’equip dirigit per Ferran López segueix en estat de gràcia després de guanyar per 2 a 3 un encontre molt equilibrat. Dues dianes d’Arnau Xaus en els darrers deu minuts d’encontre han decantat la balança cap al bàndol verd.

Gol, remuntada i capgirada

El Calafell, que acumulava ja cinc victòries consecutives a la lliga, ha sumat la sisena a l’estrena en competició europea. Les bones sensacions s’allargaven en el minut 10 quan Oriol Palau  aconseguia avançar en el marcador al seu equip. Malauradament durava poc l’alegria perquè Èric Vargas feia l’1 a 1 en el minut 11.

El local Canal  aconseguia capgirar el marcador en el minut 15 i no seria fins al segon temps quan el Calafell aconseguia endur-se el triomf. Una targeta blava al local Canal acabava amb una directa que Arnau Xaus  no desaprofitava en el minut 40. El mateix Xaus, amb un llançament llunyà, superava Estrada  en el minut 45 i anotava el 2 a 3 definitiu.

Un marcador que podria haver acabat en empat si no fos per la intervenció clau de Xano Edo. El porter calafellenc evitava el 3 a 3 aturant-li una falta directa a Gerard Teixidó. Amb aquest triomf, el Calafell tanca la jornada 2 de la WS Europe Cup com a líder del grup amb 3 punts.

La pròxima cita del Calafell tornarà a ser a l’OK Lliga, concretament dimarts  a les 21.00 hores  visitant l’Igualada.