Salvat, que ha jugat amb l'estic de Carballeira, celebra el 3 a 0

Salvat dona un punt al Reus Deportiu a la pista de l’Igualada

El capità reusenc anota l’empat definitiu (3-3) quan quedaven només dinou segons per al final. Quatre gols en dos minuts provoquen un final d’infart a Les Comes

Salvat celebra un gol en una imatge d'arxiu | Reus Deportiu

Tot allò que no passa en 47 minuts, pot succeir en tres. Això és el que s’ha viscut al Pavelló de Les Comes d’Igualada on el Reus Deportiu Miró i l’Igualada HC s’han repartit un punt (3-3) després d’un encontre que ha fet esclatar el comptador d’emoció en els tres últims minuts quan prèviament havia estat un encontre equilibrat on el conjunt del Baix Camp ha marcat en el minut 1, ha pogut ampliar diferències en el primer temps i finalment ha vist patir el marcador quan semblava que l’empat es confirmaria a l’electrònic.

Julià marca abans del primer minut

El duel començava de la millor manera per al Reus Deportiu Miró. Els de Jordi Garcia s’avançaven en el marcador abans del primer minut de partit després que Marc Julià aprofités una pilota llunyana xutada per Àlex Rodríguez. La bola ha xocat contra la tanca i el davanter ha recuperat la possessió per passar per darrere de la porteria d’Elagi Deitg i marcar el 0 a 1. El duel començava amb diana i semblava que podia veure’s un matx amb força dianes tenint en compte els olfactes golejadors d’ambdós conjunts.

Malauradament ha estat un miratge. Els del Baix Camp han tingut opcions d’ampliar el marcador favorable però no han pogut anotar el 0 a 2. L’Igualada ha anat creixent, sobretot en el segon temps, i ha estat una targeta blava vista per Najera el factor que ha trencat  el marcador. Sergi Pla aprofitava la falta per empatar en el minut 40. I no seria fins al minut 47, quan el pavelló esclatava. Un atac del Reus mal defensat deixava sol Sergi Pla davant un Ballart que no ha pogut evitar el 2 a 1. Semblava que el triomf podia quedar-se a cas però Àlex Rodríguez, amb una jugada individual, empatava davant la incredulitat dels locals.

Temps per dos gols més

Era el minut 48 i semblava que ja no quedaria marge per a gaire cosa més. Error. Àlex Rodríguez aparentment tocava la bola amb els patins i l’àrbitre assenyalava falta directa a favor de l’Igualada. Els barcelonins no han desaprofitat l’oportunitat i Pla, letal en la jornada d’avui, marcava. Era el 3 a 2 i quedaven pocs segons per acabar el matx. Els suficients com per a veure el capità Joan Salvat fer el 3 a 3. Una acció a l’esquerre de Deitg acabava amb un fort xut del reusenc que feia l’empat quan només quedaven dinou segons per al final.

Dinou segons. Un marge, ara sí, insuficient per a veure res més. Igualada i Reus Deportiu s’han de conformar amb un empat en un duel que ha viscut en tres minuts allò que no s’havia vist en 47. Aquest marcador, combinat amb la derrota del Noia a la pista del Calafell, fa pujar l’equip reusenc a la quarta plaça amb 15 punts. El pròxim duel serà divendres vinent a les 21.00 hores rebent la visita del Vic al Palau d’Esports.