Imatge del Reus Deportiu-Voltregà

Reus i Calafell debuten amb victòria a la Lliga Catalana

Els ganxets s’imposen al Voltregà per la mínima i els calafellencs passen per damunt del Caldes amb un triomf molt contundent com a visitant

L’hoquei torna a rodar pel que fa a la competició i ho ha fet amb un doble triomf del Camp de Tarragona. El Reus Deportiu Miró ha estrenat la campanya 2021-2022 imposant-se al Voltregà (3-2)  en el primer duel de la Lliga Catalana. El Calafell ha repetit alegria superant amb contundència el Caldes (3-5).

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

El Reus marca en el primer temps

El triomf del Reus Deportiu Miró s’ha basat en l’actuació ofensiva  de l’equip en els primers 25 minuts. Els homes dirigits per Jordi Garcia  han anat al vestidor guanyant per 3 a 1 després d’un quart d’hora inicial notable. Del Río desviava una bola en el minut 3 per fer el primer i Rojas  repetia acció en el minut 7 per fer el segon.

Resum del Reus Deportiu Virginias vs CP Voltregà

David Gelmà, una de les cares noves, feia el 3 a 0 en el minut 16 després d’un refús del porter visitant a una directa. El visitant Palazón, de penal, retallaria distàncies abans del descans. Canal, de falta directa, faria el 3 a 2 en el minut 34 i ambdós equips gaudirien de més ocasions però sense l’encert anotador.

El Calafell, superior al Caldes

El Club Patí Calafell de Ferran López  no ha pogut començar millor la pretemporada després d’un triomf convincent. L’equip verd s’avançava en el minut 5 amb un gol de Sergi Miras  però Ferran Rosa  empatava en el minut 7. Seria aleshores quan apareixeria Jan Escala  amb dos gols quasi consecutius en el quart d’hora de joc.

Imatge del Caldes-Calafell
Els verds s'han estrenat a la Lliga Catalana amb victòria | CH Caldes

Amb l’1 a 3, Miras  faria el quart abans del descans i Gabarró  sentenciaria en el minut 28. El local Rosa confirmaria una gran actuació amb dos gols més en el segon temps, dianes estèrils davant el bon rendiment calafellenc.

La pròxima cita de la competició dimecres a les 21.00 hores amb un Calafell-Palafrugell  i divendres a les 21.00 hores amb un Reus-Alcoi.