Imatge d'uns jugadors del CP Calafell celebrant un gol

Victòria d’or del Calafell davant l’Igualada

Els verds s’imposen amb contundència a un rival directe que deixen sota a la taula tot i haver jugat dos partits menys

El Club Patí Calafell ha sumat una de les victòries més importants i contundents de la temporada després de golejar l’Igualada (6-1) en un matx que no s’ha decidit fins a la segona meitat on la superioritat local i l’efectivitat davant el porter rival han resultat claus per sumar tres punts que treuen l’equip de la zona de descens directe i reconcilien els del Baix Penedès amb els bons resultats.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Pellizzari i Mitjans aplanen el camí

El matx no ha quedat vist per sentència fins al segon temps. Abans s’han viscut uns primers 25 minuts on únicament Guido Pellizzari ha estat capaç d’alterar el marcador inicial. Corria el minut 18 quan un xut potent des de l’equador entre el cercle central i l’àrea visitant realitzat pel jugador calafellenc es colava per sota de les mans d’Elagi Deitg. No ha estat fins al minut 26 quan el matx semblava trencar-se.

Eloi Mitjans només necessitava 25 segons del segon temps per realitzar una jugada individual per la banda dreta i realitzar un xut que superava Deitg per fer el 2 a 0. La reacció visitant no tardaria en arribar i Palau retallaria diferències en el minut 28 amb un xut potent sobre la línia del cercle central. L’encontre travessaria moments d’igualtat i caldria esperar al minut 38 per a què Eloi Mitjans donés oxigen al seu equip. Una mitja volta a la frontal visitant acabava amb un fort xut que batia Deitg. Era el 3 a 1, el segon gol de Mitjans i no el darrer. Minut 45, contraatac que condueix Pellizzari per assistir a Mitjans i fer el 4 a 1.

#OKLigaM | CP Calafell Tot l'Any - Igualada Rigat HC (20ª Jornada)

El matx estava sentenciat. I més quan Xaus, pocs segons després, anotava el cinquè gol local de la tarda. Pellizzari, en el minut 46, acabaria de rematar la feina amb el definitiu 6 a 1 que deixa el Calafell a l’onzena posició de la lliga amb 19 punts, un més que el descens directe amb dos partits pendents de jugar. Dissabte  vinent a les 18.00 hores, visita a la pista del Taradell  per confirmar contra un rival directe que es pot aconseguir el primer triomf visitant de l’any. Caldrà estar atents a un Oriol Palau que ha rebut un fort cop a la cara i ha estat traslladat a l'hospital per avaluar el seu estat després de la desafortunada acció patida durant l'encontre.