Jugadors d'hoquei patins

El Calafell no aguanta davant el Noia en el segon temps

Els verds perden amb contundència contra un Noia que marxava al descans per darrere en el marcador. Jordi Bargalló, heroi de la reacció visitant

El Club Patí Calafell ha perdut  per 3 a 7 davant el Noia  en el matx de la cinquena jornada de lliga. Els homes dirigits per Ferran López  no han pogut conservar un triomf que tenien al descans en un segon temps que ha finalitzat amb un parcial de 0 a 5. Aquesta és la tercera derrota seguida d’un Calafell que es queda amb quatre punts a la taula.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Inici esperançador

Els calafellencs afrontaven el matx amb les ganes de sumar un triomf de moral contra un rival potent i ho han aconseguit en el primer temps. Miras  avançava els verds en el primer minut amb un xut potent des de la banda esquerra. El visitant Esteller  empatava en el minut 5 desviant un xut i Costa capgirava el marcador en el minut 9.

Els locals respondrien amb Miras  transformant el rebot d’un penal en el minut 11 i abans del descans (minut 19) Xaus enviaria al fons de la xarxa un rebuig de Roca. Costa, després de donar un cop amb l’estic a Ferrer  al cap, era expulsat i posava punt final al seu encontre.

Segon temps complicat de pair

Seria en el segon temps i amb un 3-2 en el marcador quan el Noia remuntaria amb una maneta contundent. Jordi Bargalló  empatava en el minut 26 i deu després feia el 3 a 4. El Calafell patia, sobretot quan Esteller  ampliava les distàncies en el minut 41.

Pujadas  en el minut 47 i Bargalló novament en el 48 sentenciaven una derrota dura de pair contra un rival potent. Aquest resultat, la tercera derrota seguida, deixa el Calafell en la desena plaça amb quatre punts. Dissabte  vinent a les 20.00 hores, visita al Manlleu  per intentar recuperar el somriure.