Els jugadors del Calafell celebrant un gol

El Calafell torna amb encert i guanya a Palafrugell

Els verds s’imposen a la pista del Palafrugell i sumen el quart triomf consecutiu que també és la quarta victòria com a visitant de la temporada

El Club Patí Calafell no ha acusat el mes d’aturada de l’OK Lliga i ha tornat com va marxar: guanyant com a visitant. L’equip dirigit per Ferran López ha guanyat  per 1 a 2 a la pista del Palafrugell  i acumula la quarta victòria consecutiva. A més, també és el quart triomf com a visitant en cinc partits jugats lluny del Pavelló Joan Ortoll.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Miras i Gabarró, els golejadors

Els verds han encarrilat el matx amb un gran primer temps que han dominat gràcies a dos gols en el primer quart d’hora d’encontre. El primer arribava en el minut 5 després d’una pèrdua de bola local que culminava Sergi Miras. L’exdavanter del Liceo aconseguia superar Puigbi amb un esfèric que ha entrat plorant a la porteria local.

La bona feina calafellenca tindria recompensa en el minut 14. Xut potent de Xaus que xoca contra la fusta i Gabarró  agafa el rebot per fer el segon des de darrere de la porteria. Els de Ferran López  marxaven al descans per davant en el marcador, avantatge que no deixarien escapar.

#ParlemOKLiga | Corredor Mató CH Palafrugell - Parlem Calafell (9ª Jornada)

El local Ramon  reduia diferències en el minut 32 amb el 1 a 2 després que Gabarró no pogués anotar en una falta directa. Tot i que els locals han intentat empatar sobre la botzina, la defensa visitant s’ha imposat a l’atac local i els tres punts han marxat cap a Calafell.

Amb aquests tres punts, el Calafell queda a la cinquena plaça amb setze punts. Dissabte  vinent a les 19.30 hores, tocarà rebre el Voltregà  al Pavelló Joan Ortoll.