El Calafell celebrant un triomf

El Calafell comença puntuant davant l’Alcoy

Els verds comencen el torneig empatant contra un Alcoi que s’ha arribat a situar guanyant per 0 a 3

El Calafell ha començat la temporada 2021-2022 a l’OK Lliga amb un empat (4-4) davant l’Alcoi. Els homes dirigits per Ferran López han pogut igualar un encontre on mai han anat per davant en el marcador. Gonzalo Pérez, atacant visitant, ha estat un malson per a un equip que comença la lliga sumant un punt.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Pérez, autordelsquatregolsvisitants

El matx ha tingut un nom i cognom ben clar entre els que han saltat sobre la pista: Gonzalo Pérez. L’atacant de l’Alcoi ha estat l’autor dels quatre gols del seu equip, arribant el primer en el minut 9. Un penal transformat davant Edo.

El Calafell podia respondre amb Gabarró i una falta directa que no ha pogut aprofitar després d’una targeta blava al visitant Matías. Els locals perdonaven però Pérez no i aquest marcava el 0 a 2 en el minut 19 després d’una jugada individual jugant en inferioritat. Novament Pérez marcava en el minut 22 i deixava un fred 0 a 3 en el marcador.

Ferrer dona un punt

No ha estat fins abans del descans quan el Calafell ha donat senyals de vida. Jordi Ferrer anotava la primera diana de la temporada en el minut 23 aprofitant un contraatac per la banda esquerra. Arnau Xaus feia el 2 a 3 ja en els primers minuts del segon temps però Pérez posava distàncies amb un ràpid 2 a 4.

El Calafell no es rendiria i seguiria lluitant fins a trobar el premi. Humberto Mendes feia el 3 a 4 en el minut 32 després d’una recuperació en el centre de la pista i Jordi Ferrer anotava l’empat definitiu en el minut 38. L’empat s’hauria evaporat si no fos perquè Xano Edo, en la darrera jugada, evitava el 4 a 5 amb una falta directa executada per Formatje.

La pròxima cita del calendari serà diumenge vinent a les 12:15 hores visitant la pista del Caldes.