Els jugadors del Calafell celebrant un gol

L’enratxat Calafell no falla davant el Voltregà

Els verds sumen la cinquena victòria consecutiva i consoliden el magnífic inici de temporada que els deixen en la quarta plaça de l’OK Lliga

Al Club Patí Calafell no l’atura ningú. Els homes dirigits per Ferran López  han guanyat per  3 a 1 el Voltregà  i han consumat així la cinquena victòria consecutiva. Els calafellencs no han patit en excés per deixar els tres punts a casa i assaltar la quarta plaça  que ara ocupa amb 19 punts.

Superioritat davant i darrere

El matx no ha pogut tenir un millor inici per als locals. Només havien passat set minuts i la superioritat dels de Ferran López era tan contundent que el marcador se situava 2 a 0. El primer arribava després d’una jugada individual de Miras  per la dreta i una centrada que Humberto Mendes  transformava en el segon pal.

El segon era obra d’un Arnau Xaus  que disparava des de prop del cercle central per sorprendre el porter visitant Estrada i fer el 2 a 0 en el minut 7. El Calafell guanyava i seguia pressionant davant un Voltregà que volia reaccionar i no sabia com. Els visitants han intentat retallar diferències al marcador durant tot l’encontre però no han trobat el premi.

#ParlemOKLiga | Parlem Calafell - CP Voltregà Stern-Motor (10ª Jornada)

El gol final, una anècdota

No ha estat fins a la desena falta visitant i la posterior directa quan el Calafell  ha sentenciat el matx. Arnau Xaus transformava la directa i anotava el tercer i deixava l’encontre molt encarrilat en el minut 38. Els visitants només podrien maquillar el marcador en els darrers instants de partit.

Concretament quan faltaven tres segons per a sonar la botzina i gràcies a un penal que anotava Arnau Canal. Era el 3 a 1 definitiu que deixa el Calafell amb 19 punts a la taula ocupant la quarta posició. La pròxima cita és europea (Europe Cup) i precisament contra el Voltregà però a territori barceloní dissabte  vinent a les 20.00 hores.