El Calafell ha esclatat d'alegria amb el triomf final

El Calafell guanya el Lloret i segueix intractable al Joan Ortoll

Els verds sumen la cinquena victòria consecutiva com a local i aconsegueixen el setè triomf de la temporada per situar-se sisens a la classificació amb 24 punts

Torné, Pellizzari i Rodríguez, golejadors en el partit d'avui | Laia Solanellas

El dolç moment del Club Patí Calafell a casa sembla no tenir final. El conjunt del Baix Penedès ha superat per 6 a 1 el Club Hoquei Lloret i ha sumat la cinquena victòria consecutiva davant el seu públic després del retorn a les instal·lacions del Joan Ortoll. Els homes dirigits per Ferran López s’han mostrat convincents i han sumat un nou triomf que eleva l’equip a la sisena posició amb 24 puntsdesprés de la derrota del Caldes a la pista del Reus Deportiu Miró.

Comoditat en el segon temps

Tot i que el Lloret només ha sumat cinc punts en tota la temporada, els calafellencs no ho han tingut fàcil. L’equilibri inicial ha estat trencat per Guido Pellizzari en el minut 13. Una combinació amb Sergi Torné ha acabat amb el reusenc assistint a un Pellizzari que ha engaltat un fort xut que ha superat Ferran Serra. Era l’1 a 0 abans del quart d’hora de joc, resultat que obligava els gironins a arriscar-se i anar amunt per intentar empatar d’hora. No ha estat fins al segon temps quan el marcador s’ha tornat a moure.

El duel, net i sense gaires interrupcions per faltes, ha vist com en dos minuts els locals encarrilaven el triomf. Primer era Ángel Rodríguez qui, en el minut 35, combinava amb Arnau Xaus per a què aquest busqués el gol amb un potent xut. Ferran Serra ha rebutjat i el mateix Rodríguez, ràpid, posava l’estic per fer el 2 a 0. Pocs segons després era Arnau Xaus qui veia porteria. Ho feia mitjançant una falta directa. L’execució del jugador verd, una delícia. Xaus ha encarat el porter, ha aixecat la bola i amb tres tocs suspesos a l’aire ha aconseguit engaltar per marcar.

Amb el duel encarrilat i pràcticament sentenciat, el Calafell ha aprofitat les febleses gironines. Una pèrdua de bola d’Àlex Grau era aprofitada per Ángel Rodríguez per batre Serra en l’u contra u i fer el 4 a 0 en el minut 41. Tres quarts del mateix en un atac molt vertical en el minut 47 per a què Sergi Torné fes el 5 a 0. El visitant Lluís Grau, en el minut 48, faria el gol de l'honor per estrenar el caseller anotador gironí. Això sí, encara hi hauria temps per a què el jove Jordi Munné s'estrenés com a golejador a l'OK Lliga. Amb aquest resultat, el Calafell tancarà la jornada 16 de lliga ocupant la sisena posició amb 24 punts, un més que el Caldes que baixa a la setena plaça. La pròxima cita dels de Ferran López serà el dimarts 21 a les 21.00 hores visitant la pista del Deportivo Liceo.