Jugadors del Lleida celebrant un gol

El Calafell rep una maneta del Lleida Llista

Els verds cauen amb contundència i tornen a les places de descens directe a l’OK Lliga Plata a l’espera de disputar els tres partits pendents que tenen

Mal cap de setmana per al Club Patí Calafell després de consumar a la pista del Lleida Llista la desena derrota de la temporada. Aquesta és especialment dolorosa després de produir-se per un contundent  5 a 0 en un matx per oblidar que posiciona de nou l’equip en les places de descens directe a l’OK Lliga Plata una setmana després de sortir-ne.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

De bòlit des del primer moment

El matx a Lleida serà per oblidar perquè l’empat inicial al marcador ha durat ben poc. Quelcom més d’un minut fins que Xano Edo ha vist com el local Sergi Folguera s’internava per la banda dreta per realitzar un potent xut que es colava entre els pals calafellencs. Era l’1 a 0 que donaria inici a un encontre on els de Pere Varias no han estat encertats de cara a la porteria rival. Martí Gabarró no aprofitava una falta directa per targeta blava a Folguera mentre que els lleidatans sí que encertaven a l’hora d’anotar una falta directa per una targeta blava local.

Folguera feia el 2 a 0 en el minut 10 i el guió es tornava a repetir. El Calafell tornava a gaudir d’una acció a pilota aturada però no l’aprofitaria. Un penal que Mitjans  no convertia en el 2 a 1 era aprofitat per Tomàs  per, també de penal, anotar el 3 a 0 en el minut 19. El mateix jugador posaria el dit a la nafra en el minut 22 amb el 4 a 0 i Vives  remataria el matx a l’inici del segon temps amb el definitiu 5 a 0.

Amb aquest resultat, el Calafell cau a la catorzena posició amb 16 punts, quedant-se a dos de la zona de promoció de descens i a tres de la permanència directa. Dimecres a les 21.00 hores, toca jugar un dels tres partits pendents: rebre el Palafrugell  al Joan Ortoll.

Lleida Llista

Serra, Cañellas, Tomàs, Selva i S. Folguera. A la banqueta: G. Folguera, Duch i Vives

Calafell

Castro, Xaus, Torné, Mitjans i Gabarró. A la banqueta: Marimón, Espinosa, Pellizzari, Palau i Romeu

Sergi Mayor i David Cantos

Matx corresponent a la jornada 19 de l’OK Lliga 2020-2021 disputat al Pavelló Municipal de Bell-lloc