El Calafell celebrant un triomf

El Calafell puntua a Taradell i es queda el ‘goal average’ particular

Els verds empaten a la pista d’un rival directe malgrat que han començat el matx imposant-se per 0 a 2. Els de Pere Varias conserven el ‘goal average’ particular

El Club Patí Calafell no ha pogut extreure els tres punts de la pista del Taradell  i s’ha hagut de conformar amb un empat (2-2), tot i que ha iniciat l’encontre imposant-se per 0 a 2 i no ha pogut evitar la reacció local per acabar signant un punt que no permet superar el conjunt barceloní a la classificació però sí que provocarà que els del Baix Penedès conservin el ‘goal average’ particular a favor en el cas d’un possible empat quan s’arribi a la 30a jornada de lliga.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

S’escapa el triomf

Encara que el punt pugui ser considerat com a quelcom positiu pels motius esmenats, no es pot evitar un lleuger gust agredolç tenint en compte que els tarragonins s’han avançat amb un 0 a 2 en el marcador gràcies a dues dianes d’Eloi Mitjans. El primer ha arribat en el minut 7 després d’una jugada individual per la banda esquerra que ha acabat amb una retallada i un xut creuat que el porter local Dalmau  no ha pogut rebutjar lluny dels tres pals. Els verds començaven bé l’encontre i ampliaven l’alegria en el minut 13 quan el mateix Mitjans transformava un penal per fer el 0 a 2 en menys d’un quart d’hora.

Faltava massa per acabar el matx i tot podia passar. Malauradament per als interessos tarragonins, els locals han reaccionat i han empatat abans d’arribar al descans. Víctor Crespo feia l’1 a 2 en el minut 17 després d’executar un penal i Albert Benito, pocs segons abans del xiulet final del primer temps, desviava un llançament des de la banda dreta per posar l’empat a l’electrònic.

#OKLigaM | CP Taradell - CP Calafell Tot l'Any (21ª Jornada)

Malgrat que ambdós conjunts han intentat trencar l’equilibri en el segon temps, les defenses i les aturades dels porters han guanyat protagonisme i el 2 a 2 s’ha quedat impertèrrit al marcador i el Calafell i el Taradell s’han repartit un punt que deixa les coses com estava: el Calafell queda a la dotzena posició amb 21 punts, un punt per sobre del descens directe i a un de la permanència directa. La pròxima cita calafellenca, la més difícil de la campanya: dissabte vinent a les 21.00 hores rebent el FC Barcelona.