Imatge del Calafell-Barça

El Calafell dona guerra pero cau davant el Barça

Els verds cauen per 3 a 6 en un matx on donen guerra fins als dotze darrers minuts del matx on el Barça s’ha distanciat en el marcador. Els de Varias, quarts per la cua amb 21 punts

El Club Patí Calafell ha perdut per 3 a 6 davant el FC Barcelona en el matx de la jornada 22 de l’OK Lliga 2020-2021. Els de Pere Varias no han pogut donar la sorpresa però han presentat guerra davant un conjunt blaugrana que va llençat per aconseguir el títol de campió de lliga. Els del Baix Penedès viuen la situació contrària, veient com l’equip seguirà una jornada més en plaça de descens directe amb 21 punts i amb només un únic partit pendent de disputar.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Els gols, concentrats en pocs minuts

Nou gols s’han vist en el Pavelló Joan Ortoll però tots han anat quasi de la mà en diferents moments del matx. Calia esperar al minut 7 per a què Panadero, aprofitant un refús de Xano Edo, aconseguís la primera diana del matx. Bargalló no ampliaria distàncies fins al minut 19 transformant una falta directa per mans de Sergi Torné. El reusenc es refaria de l’errada en el minut 22 quan aconseguia rebre una gran assistència d’Arnau Xaus des de la banda esquerra per superar Egurrola.

Malauradament duraria poc l’alegria al bàndol verd perquè Nunes, pocs segons després, faria l’1 a 3 amb el qual s’aniria al descans. La segona part ha estat un mirall de la primera. Gabarró  posava emoció al matx amb el 2 a 3 de falta directa però Pellizzari, sense voler, desviava la bola després d’un xut d’Helder Nunes i s’introduia l’esfèric a la seva porteria per fer el 2 a 4 en el minut 37. Torné tornaria a posar l’equip dins del matx amb el tercer gol local en la següent acció però Ignasi Alabart permetria que la diferència entre ambdós bàndols fos mínima durant segons fent el 3 a 5. Nunes, per tancar el matx, anotaria el 3 a 6 en el minut 41.

#OKLigaM | CP Calafell Tot l'Any - Barça (22ª Jornada)

Amb aquest resultat, el Calafell seguirà una setmana més en la tretzena posició amb 21 punts i un partit pendent de disputar, ocupant plaça de descens directe però quedant a només un punt de la salvació sense promoció. Dissabte vinent a les 20.30 hores, visita a la pista d’un Mataró  on s’ha de sortir amb els tres punts per no complicar-se més la vida abans de rebre el Vic dimecres 17. Dos encontres claus que poden marcar l’esdevenir calafellenc.