Torné, a terra després de caure en la lluita amb un rival

El Calafell ensopega contra el Voltregà en un intens partit

Els verds perden per 3 a 5 un matx que han començat guanyant però que els visitants han remuntat. S’han arriscat per puntuar però no ha arribat el premi

El Club Patí Calafell ha perdut per 3 a 5 contra el Club Patí Voltregà després d’un encontre molt intens que han pogut empatar en els darrers minuts amb una mica més d’encert. Els homes dirigits per Pere Varias han patit la tretzena ensopegada de la temporada i queden com començaven el cap de setmana: en la desena posició amb 27 punts.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Mitjans dona esperances

Els verds encetaven el duel contra un engrescat Voltregà amb certa esperança d’endur-se els tres punts després que Eloi Mitjans, amb un potent xut des de la banda esquerra, anotés l’1 a 0 en el minut 5. Malauradament per als interessos locals, l’alegria duraria poc. Palazón empatava en el minut 7 aprofitant la superioritat numèrica dels visitants després d’una targeta blava a Arnau Xaus.

Els de Sant Hipolit capgirarien completament el marcador en el minut 14 gràcies a una diana de penal de Canal. Xaus compensaria la seva blava empatant en el minut 18 després d’una recuperació de bola de Martí Gabarró i una adient definició del dorsal 3 dels calafellencs. L’empat a dos en el marcador es mantindria fins al segon temps. Canal tornaria a anotar de penal en el minut 35 i trencaria l’equilibri a l’electrònic.

Rovira ampliaria distàncies en el minut 41 i amb un contraatac letal que acabaria en el 2 a 4. El matx s’encarrilava però Mitjans, en el minut 45 i gràcies a un penal, posaria un 3 a 4 que donaria emoció a la recta final del matx. Quan els locals s’han abocat a l’atac, canviant el porter per un jugador depista, el visitant Teixidó ha robat la bola i des de la seva pista ha enviat l’esfèric, sense oposició, al fons de la xarxa verda.

Amb aquest marcador, el Calafell queda a hores d’ara desè a la lliga amb 27 punts. Dissabte vinent a les 20.00 hores, toca visitar la pista del Palafrugell per evitar patir en excés quan finalitzi la campanya.