Marc Julià (Reus Deportiu), en acció

El Reus Deportiu Miró s’ha de conformar amb un empat a Palafrugell

Els reusencs no poden passar de l’empat a la pista del Palafrugell en un matx on ha destacat la gran actuació del porter local Luzón. Un punt més per arribar als 55

El Reus Deportiu Miró no ha pogut passar de l’empat (4-4) a la pista del Palafrugell  en un encontre on els locals han fet suar de valent l’equip dirigit per Jordi Garcia. Els del Baix Camp han anat durant part del matx per sota en el marcador i s’han hagut de conformar amb un punt després de la gran actuació durant el segon temps del porter local Luzón.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Cinc gols en un primer temps molt vistós

L’atractiu marcador per a l’espectador neutral ha començat a crear-se ben d’hora. Romà Bancells, en el minut 6, culminava un precís atac roig-i-negre que finalitzava amb una passada en profunditat de Salvat per Rodríguez  i aquest per un Bancells que, arribant des del darrere, anotava el 0 a 1 davant Luzón. Els ganxets trencaven el 0 a 0 inicial i obligaven el Palafrugell a prendre riscos. Els locals no s’han vist afectats i només han tardat un minut a empatar. Sergi Canet aprofitava una pèrdua de bola d’Àlex Rodríguez i empatava amb una bona definició des de la banda dreta.

Era el minut 7 i ja havien caigut dos gols. Era el preludi. Àlex Rodríguez, pitxitxi de la lliga, no faltaria a la seva cita. Una bola morta a la frontal era aprofitada pel golejador roig-i-negre per tornar a avançar el Reus en el minut 9. L’avantatge dels del Baix Camp duraria fins al minut 18 quan Ceschin, en un contraatac, culminava una gran acció individual per empatar el matx (2-2). La reacció local aniria més enllà i en el minut 22, novament Canet superava Ballart. En aquesta ocasió engaltant una rematada al segon pal per marcar.

#OKLigaM | CH Palafrugell - Reus Deportiu Miró (27ª Jornada)

Tensió i polèmica arbitral en el segon temps

El duel no baixaria ni un pèl d’emoció en els segons 25 minuts. El nsortiria per l’empat i el trobaria en el minut 28 gràcies a una acció de  Pablo Najera. Era el 3 a 3 i l’encontre es reiniciava. El Palafrugell ha mantingut el nivell i Marc Figa, un dels golejadors locals, ha fet acte de presència. Contraatac que Figa culminava en el segon pal la remuntada per tornar a posar el seu equip per davant a l’electrònic en el minut 33. Decisions arbitrals molt protestades pel públic local permetien el Reus gaudir d’una falta directa i d’un penal a favor. El poc encert en atac i les bones intervencions de Marcel Luzón impedien l’empat roig-i-negre.

No ha estat fins al minut 47 quan el Reus Deportiu Miró ha pogut empatar. Un clar penal de Luzón a Rodríguez deixant-li l’estic enganxat a la cama dreta, ha acabat amb un penal que el pitxixi ganxet ha transformat després del primer rebuig a la tanca posterior. El Reus ha intentat el 4 a 5 per sumar tres punts però no ha pogut, havent-se de conformar amb un punt que el deixa en la tercera posició amb 55 punts. Dissabte 8 de maig a les 20.00 hores, visitarà el Palau d’Esports de Reus el Lloret.