El Calafell celebra el triomf

El Calafell s’imposa al Vendrell en un derbi d’alta intensitat

Els calafellencs sumen els tres punts davant els vendrellencs i guanyen comoditat de cara a la permanència directa mentre que es complica la continuïtat per la via directa dels de Xavi Ferrer

El derbi ha estat pel Club Patí Calafell. Els verds s’han imposat per  5 a 3  al Club d’Esports Vendrell en el darrer derbi del Baix Penedès de l’actual temporada. Els homes dirigits per Pere Varias s’han quedat els tres punts en un derbi on no han faltat els ingredients d’un gran encontre: gols, remuntades parcials, polèmiques arbitrals i molta tensió dins i fora de la pista. Han  estat necessaris quatre gols de l’exroig-i-negre Eloi Mitjans per decantar la balança i deixar el triomf a un Pavelló Joan Ortoll de Calafell per a un equip que s’aproxima a la permanència directa amb 33 punts ocupant la desena posició.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Mitjans, pòquer de gols

L’heroi del Calafell ha estat Eloi Mitjans. L’exjugador del Vendrell ha inaugurat el marcador en el minut 9  després de culminar un contraatac amb un xut creuat des de la banda esquerra. Els seguidors locals saltaven del seient davant la primera diana del matx, un gol que rebria resposta ràpida i per partida doble. Xavi Crespo emularia Mitjans i en una jugada individual aconseguia empatar en el minut 12. Trenta segons després, Jan Escala imitaria la mateixa jugada del seu company per fer l’1 a 2 i fer esclatar d’alegria els seguidors vendrellencs presents a la graderia.

El Calafell no perdria la cara al matx. Eloi Mitjans tampoc. Una jugada del veterà jugador per la banda dreta amb internada cap al centre ha acabat amb un xut sec que ha superat Shehda en el minut 18. L’intercanvi de cops no acabaria aquí. Manu Necchi, capità vendrellenc, aprofitaria una magnífica assistència de Crespo després d’arrossegar dos jugadors i faria el 2 a 3 en el minut 20. El matx embogia i donava provisionalment els tres punts al Vendrell, equip més necessitat fins aleshores.

No ha estat fins a la recta final de l’encontre quan aquest ha tornat a guanyar emoció. El Vendrell no ha pogut mantenir l’avantatge i el Calafell ho ha aprofitat. Després que ambdós equips desaprofitessin tres faltes directes i un penal, els locals han capgirat el marcador. Primer era Eloi Mitjans qui empatava de penal en el minut 42 per anotar el seu triplet particular i fer el 3 a 3. Arnau Xaus amb un xut des de la frontal capgiraria totalment el marcador per fer el 4 a 3 en el minut 45. Faltaven poc més de quatre minuts i el Vendrell perdia.

#OKLigaM | CP Calafell Tot l'Any - CE Vendrell (28ª Jornada)

Els nervis i la tensió sobre la pista augmentaven de forma considerable. Jan Escala veia la targeta blava després d’una clara falta que Gabarró intentava transformar en el 5 a 3, trobant-se Shehda al davant. Els visitants estaven condemnats a jugar amb un jugador menys els dos darrers minuts de l’encontre. El Calafell també es quedava amb un jugador menys per una suposada simulació de Torné dins de l’àrea del Vendrell quan Crespo feia caure el reusenc dins de l’àrea. La falta directa no acabaria en l’empat (4-4) i el Calafell, en una jugada posterior, remataria la feina aprofitant un protestat penal per suposades mans de Crespo quan es jugava sense porter.

Mitjans no ha deixat escapar l’oportunitat i ha marcat el 5 a 3 definitiu que deixa el Calafell en la desena posició amb 33 punts, cinc més que el Vendrell que és onzè amb 28. El pròxim encontre dels vendrellencs serà el 15 de maig a les 19.00 hores visitant el Vic  mentre que el Calafell rebrà el Lloret  el mateix dia però a les  20.00 hores.