Imatge del Reus Deportiu-Barça

El Reus Deportiu Virginias no pot amb el potencial del Barça

Els roig-i-negres perden davant el Barça després de plantar cara en el primer temps i ser superats en el segon. Primera derrota de la temporada

El Reus Deportiu Virginias ha patit la primera derrota de la temporada després de caure contra el poderós FC Barcelona  per 3 a 8. Els ganxets han plantat cara al campió de lliga en els primers 25 minuts però la definició blaugrana ha estat demolidora en el segon temps. Aquesta és la primera derrota de la temporada a l’OK Lliga després d’un matx amb un resultat massa dur pels mèrits locals.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

L’inici, un miratge

Millor no podia començar el matx el Reus quan Marín, en el segon 31, aconseguia avançar el seu equip en el marcador transformant un penal. Malauradament duraria poc l’alegria al bàndol ganxet perquè Bargalló, en el segon minut de joc, faria l’empat a l’altra porteria. Els locals no abaixarien els braços i Julià  aconseguiria el 2-1 en el minut 7 per tornar a situar el seu equip per davant.

El Reus manava i el Barça no podia empatar fins al minut 17. Novament Bargalló  veia porteria i equilibrava un matx que ja tindria únicament el color blaugrana. Pascual aprofitaria una superioritat numèrica per blava a Compagno  i feia el 2 a 3 en el 18 però Marín empataria en el 20 per fer el 3 a 3.

Una maneta en el segon temps

No ha estat fins al segon temps quan ha arribat la tempesta golejadora blaugrana. Un dur parcial de 0 a 5  que inaugurava Alabart en el minut 32 després que Marín i Julià no poguessin anotar una directa. Nunes, pocs segons després del quart i amb el públic protestant una falta a Marín, feia el 3 a 5.

L’encontre es trencava i ja no hi hauria retorn. Rodrigues  ampliava al 3 a 6 en el minut 34 i el matx quedava sentenciat. Roca  en el 43 i Rodrigues de nou en la darrera acció del matx feien un 3 a 8 molt dur per als locals.

Highlights Reus Deportiu Virginias vs Barça

Aquest marcador deixa el Reus Deportiu Virginias a la quarta plaça amb sis punts. Dissabte  vinent a les 20.15 hores, tocarà visitar la pista de l’Alcoi  buscant el segon triomf lluny del Palau.