El Calafell celebra el triomf

El Calafell compleix i se salva amb quatre gols de Mitjans

Els verds s’imposen al Girona i se salven directament sense haver de passar per la promoció de descens. Quatre gols de Mitjans donen els darrers tres punts de la campanya

El Club Patí Calafell ha complert amb l’objectiu i ha sumat els tres punts davant el Girona (4-3) en la darrera jornada de lliga després de quatre gols d’Eloi Mitjans que han propiciat la permanència directa de l’equip a la màxima categoria de l’hoquei estatal. Els homes dirigits per Pere Varias havien de guanyar per oblidar-se de cap patiment i ho han fet després de remuntar un matx que començava coll amunt i que Mitjans ha capgirat per segellar la salvació.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Pòquer per seguir a la màxima categoria

El Calafell  tenia clar el repte: guanyar i oblidar-se d’altres partits per evitar la promoció de descens. L’inici del matx no resultava gaire esperançador després de la diana del visitant Joseph  en el minut 7 de la primera meitat. Calia remuntar contra un Girona que no es jugava res. Els rivals directes com l’Igualada i el Palafrugell complien momentàniament amb els seus propòsits i el fantasma de la promoció semblava agafar força.

Aquesta era la tònica fins que Mitjans  ha començat a dir la seva. Eloi  empatava abans del descans amb un potentíssim xut des de la banda esquerra per superar Llaverola  per baix i empatar. Mitjans repetiria protagonisme en el minut 28 amb una triangulació ràpida que acabava amb un xut sec que entrava entre els tres pals de Llaverola. Era el 2 a 1  i el Calafell començava a complir amb el seu objectiu sense haver de mirar a resultats aliens.

Una jugada de Gabarró  per la banda esquerra acabava amb una bola a la frontal que Mitjans, en estat de gràcia, no desaprofitava. Era el 3 a 1 en el minut 31. El visitant Gurri anotaria el 3 a 2 en el minut 38 i Mitjans marcaria el seu quart gol aprofitant una falta directa en el minut 40. Gurri  tornaria a mullar per fer el 4 a 3 en el minut 41 però el marcador no es mouria. El Calafell suma tres punts que el salven directament sense haver de passar per la promoció de descens. Els verds posen punt final a la lliga ocupant la novena plaça amb 39 punts, tres per sobre de la promoció.