Imatge d'un partit d'hoquei patins

El Reus Deportiu fa suar el Liceo però perd per la mínima

Els roig-i-negres planten cara i fan suar el Liceo però acaben caient per la mínima en la recta final d’un matx que han anat guanyant durant la meitat del temps

El Reus Deportiu Virginias ha perdut  a la pista del Deportivo Liceo (4-3)  un matx on ha tingut ben a prop donar la sorpresa. Els homes dirigits per Jordi Garcia  es presentaven al Palacio de los Deportes de Riazor buscant la sorpresa per tornar al camí del triomf. Ben a prop ho han tingut després d’anar per davant en el marcador durant 24 minuts.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

El gol de l’ex, el primer

Aquest era el primer cop que Àlex Rodríguez, pitxitxi del Reus la passada campanya, s’enfrontava al seu exequip amb la samarreta gallega. I només ha tardat tres minuts en fer allò que millor se li dona: marcar. Un penal executat pel de Sant Hipòlit de Voltregà ha acabat amb l’1 a 0 en el  minut 3.

Els ganxets reaccionarien ràpidament i el xilè Rojas aprofitava una assistència de Raül Marín  per a enviar la bola al fons de la xarxa. El mateix Marín podria haver aprofitat una falta directa per fer l’1 a 2 de forma immediata però ha estat Compagno, en el minut 9, qui ha anotat. La superioritat numèrica era aprofitada després d’una assistència de Marc Julià, assistent de l’italià.

L’avantatge duraria només quatre minuts, els que tardaria Jordi Burgaya en empatar en un ràpid contraatac. El Reus rebia un cop però no perdria l’esperança i Ferran Giménez  marcava el seu primer gol de la temporada gràcies a una jugada de Julià per l’esquerre.

Grau remunta en tres minuts

Era el minut 21 i no seria fins a la recta final del matx quan els locals reaccionarien. La bona tasca defensiva del Reus no era recompensada. Marc Grau, aprofitant una bola des de la banda dreta, posava l’estic en el minut 41 per superar Ballart.

El mateix Grau feia el 4 a 3 definitiu amb una rematada al segon pal que no podia desviar Ballart. El Liceo s’avançava en el marcador i ja no hi hauria canvis. Els ganxets pateixen així la segona derrota de la temporada i encadenen la quarta setmana sense guanyar.

L’equip és provisionalment cinquè  a la taula amb vuit punts. El pròxim repte serà dissabte  vinent a les 17.00 hores  rebent l’Alcobendas al Palau d’Esports.