Els jugadors del Reus celebrant un gol en un partit

Golejada del Reus Deportiu Virginias davant l’Alcobendas

Els ganxets golegen sense problemes l’Alcobendas i tornen al camí de la victòria després d’un mes sense guanyar

El Reus Deportiu Virginias ha guanyat per 8 a 1 l’Alcobendas  en la setena jornada de lliga i trenca amb un mes sense victòries. El conjunt entrenat per Jordi Garcia no ha tingut problemes per complir amb el favoritisme davant els madrilenys i s’ha endut els tres punts. Un triomf sense contemplacions que deixa els del Baix Camp amb onze punts a la classificació.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Quatre doblets per repartir els gols

La plantilla ganxeta ha vist el partit ideal per ampliar el compte golejador de bona part dels seus integrants. Tot i que el resultat ha estat molt contundent, el marcador no s’ha inaugurat fins al minut 9. Raül Marín, executant un penal, superava el porter visitant Larios  i feia l’1 a 0.

Un contraatac iniciat per Pablo del Rio  acabava amb el mateix jugador anotant el 2 a 0 dos minuts després. Gelmà, en el 14, aprofitava una pèrdua de bola per anotar el 3 a 0 després d'una assistència brillant de Rojas. César Candanedo, amb una falta directa, retallava distàncies però només seria el gol de l’honor.

Resum del Reus Deportiu Virginias 🆚 CP Alcobendas

Més dianes en el segon temps

Marín, abans del descans, anotava el 4-1 amb el que s’arribaria a un segon temps on els locals anotarien un parcial de 4 a 0. El primer seria obra de Ferran Giménez  en el minut 27, marcant sota el cos de Larios. El 6 a 1 queia en el 41 gràcies a Gelmà després de veure les millors aturades del partit pel reusenc Martí Zapater, avui titular.

El matx acabaria amb dos gols més pel Reus: un de Del Rio i un altre de Ferran Giménez. El primer aprofitava una sèrie de rebots dins de l’àrea petita i el segon amb un xut llunyà. El 8 a 1 suposa la tercera victòria a la lliga d’un Reus que ara és cinquè.

La pròxima cita, dimarts 26  a les 21.00  hores visitant el Noia.

Reus Deportiu Virginias

Zapater, Giménez, Salvat, Julià i Marín. A la banqueta: Ballart, Gelmà, Castro, Rojas i Del Rio

Alcobendas

Larios, Artacho, Candanedo, Wally i López. A la banqueta: De Grado, Jorge, Martín i Castro

8-1 / Giménez (48’)

Per als reusencs Giménez, Salvat, Marín i Rojas i per al visitant Candanedo i López