El Reus després de perdre un matx

Desfeta del Reus Deportiu a la pista del Noia

Els ganxets cauen amb contundència a la pista del Noia i pateixen la tercera derrota de la campanya.

El Reus Deportiu Virginias ha perdut  per 6 a 1 contra el Noia en el darrer partit abans de l’aturada per la disputa de l’Europeu. Els ganxets han estat clarament superats per un Noia efectiu que ha deixat més que satisfets als seus seguidors. El Reus, que ha patit l'absència de Marín, és golejat en la recta final de l’encontre amb tres gols que han engrandit el resultat.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Salvadó obre i tanca la llauna

Toni Salvadó  inaugurava el marcador en el minut 8 aprofitant una jugada de Pujadas  per darrere de la porteria de Martí Zapater. Era la primera diana i un avís perquè Esteller, pocs segons després, aprofitava una gran assistència de Bargalló per ampliar distàncies. No era l’inici somiat d’un Reus que ha intentat reaccionar però no ha pogut.

Les aturades de Roca s’imposaven a uns intents ganxets que han quedat tocats en el minut 35. Bargalló  transformava un penal per anotar un 3 a 0 que ampliava Pujadas amb el quart en el minut 44 per sentenciar el matx. El roig-i-negre Compagno  retallava en el minut 46 però seria un miratge.

#ParlemOKLiga | CE Noia Freixenet - Reus Deportiu Virginias (8ª Jornada)

Joseph, després de recuperar una possessió en la sortida ganxeta, superava Zapater dins de l’àrea en el minut 47. Salvadó, que havia inaugurat el marcador, el tancava poc després amb el 6 a 1. Aquesta derrota deixa el Reus a la sisena posició amb 11 punts, a quatre de les places de Lliga Europea.

La pròxima cita ganxeta serà el 27 de novembre  a les 21.00 hores  rebent la visita del Manlleu.