El Calafell fent pinya sobre la pista

El Calafell planta cara però cau contra el Liceo

Els verds són combatius a Riazor però cauen derrotats en la 27a jornada de lliga i es queden amb 30 punts a la classificació

El Club Patí Calafell ha perdut (3-1) a la pista del Liceo, patint així la 14a derrota de la campanya que el deixa com estava: en la desena plaça amb 30 punts. Els del Baix Penedès han ofert una cara força combativa, obligant els gallecs a remuntar un marcador que es posava en contra en els primers deu minuts i que no aconseguien empatar fins a la vora del descans.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Mitjans, en ratxa

Els homes dirigits per Pere Varias han saltat al Palacio de los Deportes de Riazor buscant oferir la millor imatge possible i esgarrapar algun punt. Semblava que es podia aconseguir donar la sorpresa quan, després de veure com els locals no transformaven una falta directa mitjançant Jordi Adroher i rebre per resposta un golàs d’Eloi Mitjans. L’ex del Noia agafava la bola a mitja pista, organitzava un contraatac en una jugada individual i un potent xut creuat i a l’escaire es convertia en el 0 a 1 en el minut 9. Aquest, el 19è gol en deu partits, deixa clar l’estat de forma d’un Mitjans que es troba en la zona alta dels golejadors de la lliga amb 30 dianes.

El Calafell rebia un impuls i el Liceo, obligat a guanyar per seguir pressionant el Barça en la recta final de la lliga, no tenia el seu dia. No ha estat fins a la vora del descans quan han aconseguit empatar. Ciocale, aprofitant una assistència de Di Benedetto des de la banda esquerra, enviava la bola al fons de la xarxa enmig d’un mar de cames. No seria fins al minut 35, ja en el segon temps, quan els locals podrien avançar-se per primer cop en el marcador. Dava Torres rematava una precisa passada de Platero  per situar el 2 a 1  quan faltava un quart d’hora per al final.

Els verds han intentat empatar però ràpidament han vist com el Liceo ampliava distàncies. Ciocale, autor del primer gol, repetia en el minut 37 culminant un contraatac per sota de les cames de Xano Edo. El Calafell ha intentat reduir diferències però no ha estat possible i, tot i que ha ofert una bona i combativa imatge, surt derrotat de La Corunya, quedant-se desè a la taula amb 30 punts i esperant el derbi contra el Vendrell  el diumenge 9 de maig a les 20.00 hores per intentar sumar un nou triomf.

Liceo

C. Grau, ORuste, Ciocale, Platero i Di Benedetto. A la banqueta: Rodríguez, Adroher, M. Grau, Torres i Carballeira

Calafell

Castro, Xaus, Torné, Mitjans i Gabarró. A la banqueta: Marimón, Romeu, Pellizzari i Palau.

0-1 / Mitjans (9’) xut potent en contra, a lescaire 19 gols en 10 partits

1-1 / Ciocale (24’) esquerre internada di be, segon pal, bola entre cames defensa i dins

2-1 / Torres (35’) okateri cebtrada 2n pal i torres dins

3-1 / Ciocale (37’) contraatac, entre cames xano