El Vendrell, una pinya abans de l'inici del partit

Cinquena victòria seguida d’un Vendrell intractable

Els roig-i-negres s’imposen a la pista de Las Rozas (1-2) després d’un matx on han perdonat quatre faltes directes. Seguiran líders, ara amb 31 punts de 36 possibles

El CE Vendrell ha aprofitat el SHUM-Alcoi per guanyar una mica més d'avantatge respecte al segon | CE Vendrell

El Club d’Esports Vendrell està demostrant que vol que la temporada a l’OK Lliga Plata sigui de pas després de patir el descens la campanya passada. L’equip dirigit per Josep Lluís Delriu ha sumat la cinquena victòria consecutiva, la desena en dotze jornades, després d’imposar-se per 1 a 2 a la pista de Las Rozas. Els del Baix Penedès han sumat novament tres punts al caseller per consolidar-se més encara en la primera posició de la classificació després d’un matx on només s’han pogut endur els tres punts amb un triomf per la mínima tot i que, amb una mica més d’encert en les jugades a bola aturada, hauria estat més còmode. A més, han aprofitat el triomf del PAS Alcoi a la pista del SHUM per ampliar a cinc els punts de distància respecte al màxim segon classificat.

Escala no perdona de penal

El CE Vendrell ha necessitat vint minuts a la pista madrilenya per poder-se avançar en el marcador. Jan Escala aprofitaria la seva especialitat per inaugurar l’electrònic després de transformar un penal favorable en el minut 20 de la primera meitat. Els del Baix Penedès anirien guanyant cap al descans i no seria fins a la segona meitat que els locals empatarien gràcies a una falta directa executada per Fernández en el minut 28. Amb equilibri en el marcador, els homes de Josep Lluís Delriu han pogut avançar-se ràpidament. En el minut 31, una blava al local Reyes permetia al Vendrell gaudir d’una falta directa que Xavi Crespo no podria transformar.

Sí que tindria encert Lluís Ferrer, qui en el minut 43 marcaria l’1 a 2. Ha estat aleshores quan s’ha confirmat que avui no era el dia dels vendrellencs en jugades a pilota aturada. Fins a tres faltes directes han gaudit i totes tres han acabat fora dels tres pals del porter local Merinero. Tot i que s’ha hagut de patir, el triomf marxa cap al Baix Penedès per deixar l’equip líder amb 31 punts després de la desena victòria en dotze matxs. Velocitat de creuer per a un Vendrell que vol tornar a l’OK Lliga un any després de descendir. Dissabte vinent a les 20.00 hores, pròxima cita davant el Sant Cugat.