Imatge d'un partit d'hoquei patins

Al Reus Deportiu se li escapa la victòria a Alcoi a menys de mig segon del final

Els reusencs sumen un polèmic punt a Alcoi en un matx que es decideix quan faltaven tres dècimes de segon per al final. Una falta, el centre de la polèmica

El Reus Deportiu Virginias ha fregat la victòria amb la punta dels dits a la pista de l’Alcoi  però se li ha escapat. Els ganxets han empatat (3-3)  en un duel on el darrer gol local ha arribat quan només faltaven tres dècimes de segon  per al final. Una falta executada ràpidament però en el lloc on no tocava ha provocat la felicitat local i el malestar roig-i-negre.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Bona primera part

Les males sensacions per al Reus han arribat en segon després de marxar guanyant per 1 a 3 al descans. Salvat  avançava els reusencs en el minut 3 després d’una bona triangulació amb Raül Marín. Matias empatava en el minut 12 però Julià tornava a aprofitar una bona assistència de Marín  en el minut 20 per fer l’1 a 2.

Després de donar dos gols, Marín  aconseguia el premi. Un xut des de mitja pista quan faltaven dècimes de segon per sonar la botzina del descans es convertia en el 1 a 3 que encarrilava el matx. Morales, en el minut 36, retallava distàncies amb una bona jugada individual per la banda esquerra.

I no ha estat fins al darrer sospir d’encontre quan l’Alcoi ha empatat. Una falta de Julià en el fons de la pista era executada en paral·lel a la línia de la porteria i Formatjé, més llest que ningú, sorprenia la defensa i empatava. Els locals embogien i els ganxets protestaven sense èxit.

Amb aquest punt, el Reus Deportiu es queda en la tercera posició amb set punts. La lliga no s’atura i dimarts a les 18.00 hores  visitarà el Palau d’Esports el Caldes.