Àlex Rodríguez marxant de dos rivals

El Reus Deportiu Miró surt escaldat del Palau Blaugrana

Els roig-i-negres perden per 7 a 1 un partit sense història que s’ha començat a torçar en el minut 11. Després del descans, cinc gols del Barça provoquen la golejada

Àlex Rodríguez ha hagut de marxar als vestidors en el minut 17 després de rebre un cop | Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró no ha pogut extreure res de positiu de la visita a la pista del Barça. Els roig-i-negres han caigut derrotats per 7 a 1 en un matx on s’ha decantat clarament a favor dels culers en el segon temps, període del matx on han caigut una maneta de gols i han provocat la derrota per golejada que deixa els ganxets en la cinquena posició amb els mateixos 31 punts amb els quals encetava la jornada.

Pascual obre el marcador per partida doble

El matx s’ha trencat en el segon temps després d’un primer on ambdós equips s’han mostrat més igualats de forces. Els ganxets, que no podien comptar amb la presència del sancionat Marc Julià, han vist com Matías Pascual obria la llauna en el minut 11. El blaugrana ha marxat de Carballeira i amb un xut ras i ajustat des de la frontal ha anotat l’1 a 0. Cinc minuts després, el mateix Pascual repetiria protagonisme. Una assistència d’Alabart amb una mitja volta ha acabat amb una rematada acrobàtica del golejador per fer el 2 a 0. No ha estat fins al segon temps quan el marcador s’ha trencat. Álvarez, en el minut 27, ampliava les diferències al 3 a 0 amb un xut des de la frontal.

Roca aprofitava una passada defectuosa de Joan Salvat per superar Ballart i fer el 4 a 0 en el minut 32. Joao Rodrigues, amb un penal, feia la maneta en el minut 37. El roig-i-negre Àlex Rodríguez maquillava el marcador amb un xut des de la frontal en el minut 39 però Helder Nunes anotava el 6 a 1 en el minut 43 amb un xut llunyà i Bargalló tancava la golejada en el minut 44 amb una falta directa. El Reus Deportiu Miró buscarà passar pàgina amb la pròxima cita: contra el Noia al Palau d’Esports.