Marc Gual encara Marc Julià en una acció de matx

El Reus Deportiu Miró perdona en el Palau Blaugrana i torna amb les mans buides

El conjunt reusenc perd per 2 a 0 contra el Barça en un matx on no ha pogut empatar quan perdia per la mínima després de desaprofitar dues faltes directes

Marc Gual encara Marc Julià en una acció de matx | @FCBHoquei

El Reus Deportiu Miró no ha pogut donar la sorpresa en la visita al Palau Blaugrana del FC Barcelona després de caure per 2 a 0 en un matx marcat pel comiat del culer i exganxet Marc Gual. El matx, sense l’emoció dels habituals Barça-Reus, s’ha acabat decantant amb un gol matiner de Pascual i un en la recta final de Pablo Álvarez, que ha sentenciat després que els roig-i-negres no poguessin empatar en dues faltes directes.

[predef]eleccions-reus-279[/predef]

Un matiner gol que ha condicionat el matx

El FC Barcelona Lassa i el Reus Deportiu Miró volien oferir el millor dels espectacles en el clàssic de la lliga. Tot i que aquest ha arribat aquesta campanya de forma descafeïnada amb els blaugrana com a campions i enmig d’un encontre molt emotiu per tractar-se del comiat en actiu de Marc Gual, ambdós conjunts han buscat el triomf des d’un inici. El primer que ha vist porteria i ho ha fet de forma matinera però definitiva ha estat el Barça. Una diana de Matías Pascual en el minut 7 obria la llauna i, tot i que faltaven 43 minuts per al final del duel, donava els tres punts als culers després d’haver aconseguit mantenir la diferència favorable fins al xiulet final.

Això sí, ocasions no han faltat. Els homes dirigits per Edu Castro disposaven d’un penal favorable en la recta final del primer temps. Marc Gual, que ha estat rebut sobre la pista amb un passadís d’honor, ha vist com Càndid Ballart li endevinava la intenció en la pena màxima en el minut 21, impedint així el 2 a 0 abans del descans. Després de la represa, l’encontre ha mantingut una tònica d’equilibri. Ni els atacs d’uns ni els dels altres aconseguien veure porteria davant les bones intervencions de Sergi Fernández i Càndid Ballart. Especial mèrit ha tingut dues accions del blaugrana Fernández.

Carballeira tapa un xut blaugrana
Carballeira tapa un xut blaugrana | @FCBHoquei

El Reus perdona dues faltes i Álvarez sentencia

Quan faltaven sis minuts per al final, el Reus Deportiu Miró ha gaudit de dues faltes directes per empatar. La primera, després d’una targeta blava a Ignasi Alabart, no ha estat transformada per l’especialista Marc Julià. La segona, executada per Àlex Rodríguez davant la desena falta local, també acabava lluny de la xarxa. Quan els homes dirigits per Jordi Garcia es disposaven a arriscar-ho tot per buscar l’empat a dos minuts del final, el Barça ha sentenciat amb el 2 a 0 obra de Pablo Álvarez  després d’internar-se a l’àrea per la banda dreta.

Amb aquest resultat, el Reus Deportiu Miró es queda com estava a l’espera del partit del Deportivo Liceo davant l’Alcobendas: segon amb 60 punts. La darrera jornada del campionat de lliga, dissabte vinent a les 20.00 hores amb la visita del Voltregà al Palau d’Esports.

FC Barcelona Lassa

Sergio Fernández, Marc Gual, Matías Pascual, Pablo Álvarez i Pau Bargalló. A la banqueta: Aitor Egurrola, Joao Rodrigues, Toni Miguélez, Ignasi Alabart i Nil Roca

Reus Deportiu Miró

Candid Ballart, César Carballeira, Romà Bancells, Marc Julià i Àlex Rodríguez. A la banqueta: Juanjo Matilla, Cristian Rodríguez, Tiago Miguel, Pablo Del Rio i Joan Salvat

1-0 / Pascual (7’)

2-0 / Álvarez (47’)

Per al local Alabart

Josep Gómez Sánchez i Jonathan Sánchez Garcia

Matx corresponent a la jornada 29 del campionat de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Palau Blaugrana