Lluís Ferrer celebrant un gol amb el CE Vendrell

El Vendrell renova Xavi Crespo i tanca el retorn de Lluís Ferrer

Els roig-i-negres tanquen la continuïtat de Xavi Crespo, arribat a principis d’any, i incorpora el vendrellenc Lluís Ferrer després de quatre campanyes fora de casa

El Club d’Esports Vendrell 2019-2020 comença a agafar forma. El conjunt del Baix Penedès, que haurà d’afrontar el nou repte de debutar a l’OK Lliga Plata per intentar tornar a la màxima categoria de l’hoquei estatal de la manera més ràpida possible, comença a deixar clar els integrants de la seva plantilla. La secció del club que presideix Víctor Romagosa ha anunciat la renovació de Xavi Crespo i el fitxatge del vendrellenc Lluís Ferrer. Ambdós s’uneixen a la primera peça confirmada de la pròxima campanya com és Emanuel Necchi i no coincidiran amb jugadors que ja han dit adéu com Gerard Camps, Jordi Ferrer i Pablo Najera.

 

Torna l’excapità Lluís Ferrer

Una de les incorporacions més il·lusionants que ha pogut realitzar el Vendrell és sense dubte la de Lluís Ferrer. El vendrellenc, que va sortir de l’entitat durant l’estiu del 2015 per incorporar-se a la disciplina del Maçanet, va canviar d’equip la següent campanya i va fitxar per un Vilafranca on ha competit tres temporades i ha aconseguit marcar un total de 54 dianes. El seu registre la campanya passada és de destacar després de marcar 22 gols i donar deu assistències a l’OK Lliga Plata. De les dianes anotades, nou han arribat des d’un punt de penal on només s’ha quedat sense anotar en tres ocasions. Ferrer, de 29 anys, torna a casa per intentar donar un cop de mà i tornar a l’OK Lliga de la mà de la seva entitat.

 

Xavi Crespo posa amb samarreta del Vendrell durant la seva presentació en el mes de gener | CE Vendrell

Crespo renova

Després de la renovació de Necchi i el fitxatge de Lluis Ferrer, el CE Vendrell ja compta amb tres jugadors confirmats per a la temporada 2019-2020 gràcies a la continuïtat de Xavi Crespo. El jugador, arribat a principis d’any procedent del Voltregà per reforçar l’equip que aleshores dirigia Gonzalo Medina, ha jugat un total de 29 partits durant l’OK Lliga 2018-2019, anotant dotze gols i facilitant una assistència. Crespo, que amb Delriu va trobar el seu millor rendiment després d’anotar nou dels dotze gols de la campanya amb ell a la banqueta, ha donat el vistiplau per seguir completant a l’OK Lliga Plata. Xavier Crespo Oliva, nascut a la comarca de La Selva (Girona), té 23 anys i vestirà, com a mínim, fins als 24 la samarreta vendrellenca amb el repte de tornar a la màxima categoria de l’hoquei estatal.