Porteria d'hoquei patins

El Reus i el Calafell donen el vistiplau al retorn de les competicions europees

Reusencs i calafellencs deixen clara la seva posició respecte al retorn de les competicions europees. L’estament continental treballa per tornar a jugar en el mes de març

El Reus Deportiu Miró i el Club Patí Calafell han donat el vistiplau a l’European Rink Hockey per al pròxim retorn de les competicions continentals i així poder disputar la Lliga Europea on participen els roig-i-negres i la WS Europe Cup on formen part els verds.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Quatre punts claus

L’estament europeu que organitza les competicions de clubs en l'àmbit continental ha buscat i ha trobat parcialment la llum verda dels clubs que formen part dels seus tornejos basant-se en quatre factors claus que s’haurien de complir si es vol tornar a jugar. El primer és que els clubs disposin d’una prova PCR negativa dels seus integrants que viatgin a l’estranger amb un màxim de 72 hores abans de la disputa del partit.

El segon recau en acceptar l’exclusió de la competició si un equip no pot disputar un encontre per culpa de l’escàs o quasi nul marge per ajornar un partit, mentre que el tercer és que els clubs hauran d’acceptar afegir dates al calendari a partir del mes de març per adaptar les previsions inicials i poder disputar bona part o la totalitat de la competició prevista.

Fins a nou clubs de la Lliga Europea i sis de la WS Europe Cup han donat el vistiplau, entitats que formen majoritàriament part d’Espanya i Portugal com el Barça, Liceo, Noia, Reus, Calafell, Caldes, Girona, Igualada  i Lleida  d’un costat i Barcelos, Benfica, Oliveirense, Porto i Sporting per l’altra. El Sarzana italià és l’únic representant del país transalpí que ha donat llum verda.

L’European Rink Hockey també ha confirmat que en els pròxims dies realitzarà reunions amb les federacions i els clubs implicats per definir la fórmula de la competició i el nou calendari.