Porteria d'hoquei patins

Reus Deportiu i Calafell, citats dissabte a Lisboa per conèixer rival a Europa

Reusencs i calafellencs coneixeran pròximament els seus rivals a les competicions europees de cara a la temporada 2020-2021 que està a punt de començar

El Reus Deportiu Miró i el Club Patí Calafell Tot l’Any tenen una cita obligada el pròxim dissabte 12 de setembre a les 18.00 hores en el sorteig de les competicions europees de la temporada 2020-2021 que se celebrarà a la localitat portuguesa de Lisboa amb retransmissió televisiva de World Skate TV.

La federació internacional celebrarà aleshores l’esperat sorteig per a què els equips que formen les tres competicions continentals més importants coneguin els seus rivals. Concretament se celebrarà el sorteig de la Lliga Europea masculina i femenina i de la World Skate Cup, nomenclatura de l’antiga Copa de la CERS. Pel que fa a la ‘Champions’, la representació del Camp de Tarragona anirà a càrrec del Reus Deportiu Miró.

Els ganxets, que no van poder finalitzar la seva participació la temporada passada després de classificar-se per als quarts guanyant el campió Sporting a la seva pista, buscaran un nou bitllet per a la següent fase després de la lligueta. El Barça, el Liceo  i el Noia  són els altres representants de l’OK Lliga que formaran part del sorteig.

A la World Skate Cup, la presència serà per al CP Calafell. La bona temporada quallada per l’aleshores equip entrenat per Ferran López ha tingut l’única recompensa de competir a Europa. Els del Baix Penedès buscaran rival internacional amb la companyia catalana del  Girona CH, el Caldes, l’Igualada  i el Lleida Llista.

Pel que fa a la ‘Champions’ femenina, no hi ha representació de casa nostra però si majoritàriament catalana amb el Manlleu, el Palau de Plegamans, el Cerdanyola  i el Voltregà. El Telecable  asturià completa la presència d’equips espanyols.