Àlex Rodríguez celebra un dels gols del matx

Rodríguez posa el Reus a semifinals amb un gol a tres segons dels penals

Els reusencs guanyen per la mínima un difícil Girona que ha fregat les semifinals en diferents ocasions. Rodríguez, amb un gol a tres segons dels penals, posa el Reus a les portes de la final

El Reus Deportiu Miró s’ha classificat per a les semifinals  de la Copa del Rei  després d’imposar-se per 7 a 6 al Girona. El matx s’ha decidit quan faltaven tres segons per arribar els penals gràcies a un Àlex Rodríguez  que ha marcat amb una jugada individual.

[predef]tgn-reus-telegram-694[/predef]

El de Sant Hipòlit, que havia agafat la responsabilitat de la darrera jugada de la pròrroga abans dels penals, situa el Reus a les semifinals. El duel es jugarà dissabte a les 20.00 hores  amb el Barça  o el Noia  de rival.

Intercanvi de cops

Tot s’ha decidit a la pròrroga després de 50 minuts d’autèntica muntanya russa. Cap dels dos equips s’ha distanciat a més d’un gol i l’intercanvi de cops ha estat constant. S’avançava el Girona mitjançant Gelmà  en el minut 3 després d’una pèrdua de bola roig-i-negra.

Àlex Rodríguez  empatava de penal en el minut 6 però el Girona tornava a avançar-se en el 17 amb un xut potent de Gelmà  des de la banda. Julià  aconseguia empatar arribant al descans amb una assistència de Rodríguez. Quatre gols s’havien vist en els primers 25 minuts, el doble es veurien en la segona meitat.

Bancells  posava el Reus per davant en el marcador en el minut 27 després d’una preciosa assistència de Marc Julià. El Girona empatava amb Gurri  mitjançant un xut llunyà que Ballart semblava treure des de dins de la porteria. Rodríguez  tornava a veure porteria, novament de penal.

Avantatges mínimes

El Girona perdonaria una falta directa executada per Gurri  però aquest es refaria amb dos gols en pocs segons. El primer, aprofitant la superioritat numèrica gironina per blava a Rodríguez. El segon, amb un xut potent que situava el 4 a 5 en el minut 38.

El Reus perdia, Julià  apareixeria per empatar de falta directa però una pèrdua de bola permetia Gelmà  fer pujar el 5 a 6. Julià, de falta directa novament, empataria amb el 6 a 6 amb el qual s’ha arribat a la pròrroga.

Ja en el temps extra, s’ha hagut d’esperar quan faltaven tres segons per al xiulet final quan Rodríguez  ha obrat la màgia. Una jugada individual, un passeig per darrere de la porteria, una aixecada de bola i diana per intentar buscar una nova final de Copa.

Reus Deportiu Miró

Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Rodríguez. A la banqueta: Montes, Castro, Rojas i Giménez

Girona

Llaverola, Gurri, Mendes, Grau i Gelmà. A la banqueta: Coll, Pujol, Palacín i Joseph

Rubén Fernández i Sergi Mayor

Matx corresponent als quarts de final de la Copa del Rei disputat al Palacio de los Deportes de Riazor