Humbero pressiona Marc Julià en una acció del matx

Un pèssim inici de partit fa perdre el Reus Deportiu Miró a Girona

Els reusencs cauen per un contundent 5 a 1 contra el Girona després d’encaixar un dur 3 a 0 en els primers sis minuts de partit. Contundent derrota per començar la lliga

El Reus Deportiu Miró ha passat del cel a l’infern en poc menys d’una setmana. Si diumenge els del Baix Camp es proclamaven campions de la Supercopa d’Espanya després d’imposar-se al poderós Barça per 3 a 2, avui han vist com el Girona els ha tret els colors amb una contundent derrota per 5 a 1, matx que ha començat a posar-se molt coll amunt quan encara no s’havia arribat al minut sis de partit.

Pèssim inici impossible de contrarestar

El 0 a 0 només ha durat quatre minuts en l’electrònic. Sigui pel mèrit del rival, per demèrit reusenc o per la lesió que ha patit Joan Salvat després de rebre un cop de bola al colze, fet que l’ha impedit jugar fins a l’equador del primer temps, el Reus Deportiu Miró s’ha plantat en el minut 6 perdent per 3 a 0. Oriol Garcia feia el primer en el minut 4 i Xavi Gurri veia porteria en dues ocasions en el minut 5 i 6. El malson dels ganxets es plasmava sobre la pista, trobant una mica d’esperança quan Àlex Rodríguez ha retallat diferències des del punt de penal en el minut 12.

Humbero pressiona Marc Julià en una acció del matx | Reus Deportiu

Tot i que els de Jordi Garcia han buscat el 3 a 2 abans d’arribar al descans, s’ha hagut d’esperar al segon temps per veure de nou un gol. I, malauradament, no ha estat roig-i-negre. Aniol Mangas robava una bola a la banda esquerra i cedia l’esfèric a un Josep Hernández que no ha perdonat per fer el 4 a 1 en el minut 28. L’excalafellenc Gerard Pujol ampliaria distàncies en el minut 42 amb un 5 a 1 que finalment seria el resultat definitiu.

Aquest resultat deixa l'equip cuer de l'OK Lliga, acompanyat en la tretzena posició pel Barça, fet que deixa ben clar que la classificació actual és totalment anecdòtica. La pròxima cita dels del Baix Camp serà dissabte vinent a les 21.00 hores rebent el recent ascendit Taradell.

Els reusencs celebrant el 3 a 1 provisional, anotat per Àlex Rodríguez
Els reusencs celebrant el 3 a 1 provisional, anotat per Àlex Rodríguez | Reus Deportiu