Joan Salvat celebrant un dels dos gols marcats

El Reus Deportiu Miró goleja a Girona no exempt de patiment

Vuit gols del Reus a Girona permeten sumar el segon triomf de la temporada en un duel on han patit fins als darrers deu minuts d’encontre davant un batallador rival

El Reus Deportiu Miró ha sumat la segona victòria de la temporada després d’imposar-se per un contundent 4 a 8 a la pista del Girona. La piconadora golejadora ganxeta amb homes desequilibrants com Raül Marín, Marc Julià o Àlex Rodríguez promet tardes de glòria a la capital del Baix Camp. Després de dues jornades, ja són catorze els gols a favor que els ganxets han marcat contra dos rivals que la temporada passada van acabar a la zona alta de la taula.

Golejada gens assequible

Encara que el resultat final pugui deixar a entendre que el triomf ha estat fàcil, la realitat ha estat una ben diferent. I això que els homes dirigits per Jordi Garcia s’avançaven en el primer minut de joc. Joan Salvat aprofitava una assistència d’Àlex Rodríguez per la banda esquerra per superar el local Llaverola i fer el 0 a 1 ben d’hora. El Girona reaccionaria i Gelmà, en el minut 12, empataria amb un potent xut. És més, els locals serien capaços de capgirar l’electrònic quan Gurri  feia el 2 a 1 en el minut 17 gràcies a una recuperació d’Humberto.

El Reus patia i ha estat quan la qualitat ha tornat a aparèixer. Una falta directa favorable en el minut 24 era transformada a la perfecció i amb una aparent facilitat insultant per Marc Julià. Tercera falta de la lliga i tercera diana. Efectivitat màxima per a l’olotí. No ha estat fins a la segona meitat quan els ganxets han tornat a avançar-se. Bancells, amb un xut des de la dreta, enviava la bola dins de la porteria d’un Llaverola que ha tocat l’esfèric sense arribar-lo a desviar del tot.

Un Girona engrescat que ha estat frenat

El matx embogiria i el local Gelmà volia festa. En el minut 30, una recuperació d’Humberto era aprofitada per Gelmà per empatar (3-3). A més, Gerard Pujol marcaria el 4 a 3 en una falta directa un minut després. Dos minuts fatídics que feien preveure un duel d’infart fins que els del Baix Camp han anotat un parcial de 0 a 5. El primer seria d’Àlex Rodríguez segons després de quedar-se per sota al marcador.

Marín s’estrenaria en la tarda d’avui en el minut 36 culminant un dos contra u amb una aixecada magistral de bola. Julià  tornaria a gaudir d’una falta directa i tornaria a marcar en el minut 41. Quatre faltes en dos partits i quatre gols. Sense temps per pair el 4 a 6, Salvat faria el 4 a 7 i Marín, en una falta directa, sentenciaria el matx en el minut 46 amb el 4 a 8 definitiu.

El triomf deixa les coses com estaven: el Reus amb ple de victòries, ara amb sis punts a la tercera plaça i esperant ja al pròxim encontre que serà dissabte vinent a les 21.00 hores rebent el Calafell  al Palau d’Esports.