Un jugador del Reus Deportiu

El Reus compleix davant l’Igualada i segueix pressionant el Lleida

Els ganxets s’imposen amb relativa comoditat a l’Igualada i sumen tres punts més per seguir pressionant el Lleida en la lluita per la quarta plaça

El Reus Deportiu Miró s’ha imposat per 5 a 2 a l’Igualada en la jornada 22 de l’OK Lliga i ha sumat tres punts que li permeten seguir pressionant el Lleida Llista en la lluita per la quarta posició de la classificació. Els del Baix Camp han estat superiors i no han donat opció a un rival que seguirà endinsat en la lluita per evitar el descens a l’OK Lliga Plata.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Rodríguez obre la llauna

Tot i la notable diferència entre ambdós conjunts a la taula classificatòria, els roig-i-negres han tardat un quart d’hora en poder obrir l’electrònic. Després d’uns primers 14 minuts d’igualtat on ningú ha aconseguit superar el porter rival, Àlex Rodríguez  trencava l’equilibri. El de Sant Hipòlit de Voltregà ha creuat bona part de la pista en una jugada individual i ha superat Elagi Deitg.

El Reus ampliaria diferències en el minut 21 quan Joan Salvat s’engrescava amb una pujada per la banda dreta i batia Deitg amb un xut per l’escaire. Bancells posaria el 3 a 0 abans del descans amb un duel individual contra el porter que acabaria amb l’esfèric al fons de la xarxa. El xilè Felipe Castro  ampliaria el marcador a un 4 a 0 en els primers instants del segon temps gràcies a una recuperació de Salvat que acabaria amb diana.

Resum del Reus Deportiu 🆚 Igualada HC

Amb el matx ben encarrilat, l’Igualada tindria la intenció de reaccionar. Vives faria el 4 a 1 en el minut 31 a la mitja volta després d’aprofitar un refús de la tanca. Palau donaria quelcom d’emoció a l’encontre amb el 4 a 2 en el minut 35 després d’un duel individual amb Ballart. L’alegria duraria poc per a l’Igualada amb el 5 a 2 de Ferran Giménez després d’anotar una falta directa.

Aquests tres punts deixen el Reus a la cinquena posició amb 41 punts, a un de la quarta plaça que marca el Lleida Llista amb 42 punts. La pròxima cita serà dissabte vinent a les 18.00 hores visitant el Taradell.