Compagno amb la samarreta del Reus

El Reus cau davant el Lleida a les semifinals de la Lliga Catalana

Els ganxets empaten el matx però són superats en la tanda de faltes directes després de set llançaments. Compagno, autor dels dos gols de l’equip de Jordi Garcia

El Reus Deportiu Virginias no ha pogut arribar a la final de la Lliga Catalana. Els roig-i-negres han empatat contra el Lleida Llista (2-2) però han estat superats en la tanda de faltes directes.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Remuntada sense final feliç

L’encontre l’ha començat guanyant el Lleida Llista. Sergi Folguera, en el minut 12 del primer temps, avançava els de la Terra Ferma i feia un 1 a 0 que duraria poc més de sis minuts. Compagno, una de les cares noves del Reus aquesta campanya, empatava en el minut 19 per deixar l’equilibri abans del descans.

No seria fins al segon temps quan Compagno tornaria a repetir protagonisme. Minut 35 i el jove jugador italià aconseguia aprofitar una bola morta al segon pal per superar el porter del Lleida. Malauradament l’alegria duraria poc perquè Joan Cañellas, en el següent minut, anotaria el 2 a 2.

Amb aquest equilibri s’arribava a una tanda de faltes directes on el Lleida tindria quelcom més d’encert. El roig-i-negre Julià  i el lleidatà Vives  marcarien en els sis primers llançaments. Seria en la setena oportunitat on el Reus fallaria i Andreu  marcaria pel Lleida.

La victòria del Lleida davant el Reus se suma a la de dimarts davant el Calafell, provocant que els de la Terra Ferma hagin eliminat tota representació tarragonina a la competició.